A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Новини Фонду

Здійснення страхових виплат, зміни в сплаті ЄСВ і подання звітності обговорили на нараді

У виконавчій дирекції Фонду соціального страхування України в онлайн режимі відбулась робоча нарада з питань матеріального забезпечення і страхових виплат. Захід пройшов під головуванням начальниці управління страхових виплат та матеріального забезпечення виконавчої дирекції Фонду Світлани Зарубіної за участі керівництва і профільних фахівців управлінь ВД Фонду в областях і місті Києві. Також у нараді взяли участь заступниця начальника управління – начальниця відділу матеріального забезпечення Ганна Харченко, заступниця начальника управління – начальниця відділу аналітики Лариса Сенюк, начальниця відділу страхових виплат Тетяна Кичма та заступник начальника відділу матеріального забезпечення Артур Чередник.

14:29 19.02.2021

Фахівці Фонду взяли участь в онлайн-семінарі щодо охорони праці в замкнутих просторах

Механізми запобігання травматизму та організації безпеки роботи в замкнутих просторах обговорили сьогодні, 11 лютого, на онлайн-семінарі, організованому Європейським співтовариством з охорони праці, Міжнародною організацією праці та науково-виробничим журналом «Охорона праці».

14:40 15.02.2021

Щомісячні страхові виплати за січень профінансовано у повному обсязі

Щомісяця потерпілі внаслідок нещасних випадків на виробництві або професійних захворювань, зокрема у разі профхвороб на COVID-19, отримують від Фонду соціального страхування України страхові виплати, які компенсують втрачений заробіток залежно від ступеня стійкої втрати працездатності.

14:40 15.02.2021

Спільно і свідомо маємо виграти війну з СOVID-19

«Війни виграють не генерали, війни виграють шкільні вчителі та парафіяльні священики», – писав Бісмарк. Сучасну війну з коронавірусом ми теж можемо виграти, бо від рівня колективної свідомості залежить, як ми вийдемо з кошмару пандемії.

15:40 09.02.2021

Лікарняні та декретні від Фонду отримали 2,6 млн працюючих за підсумками 2020 року

Фонд соціального страхування України направив 17,4 млрд гривень на фінансування лікарняних, ізоляції від COVID-19, допомог по вагітності та пологах для працюючих, які тимчасово втратили працездатність упродовж 2020 року. Це на 20,7% або майже 3 млрд гривень більше, ніж за підсумками 2019 року.

16:39 04.02.2021

Правління схвалило проект бюджету Фонду із видатками в 32,95 млрд грн

01 лютого під головуванням першого заступника Міністра соціальної політики, голови правління ФССУ Євгена Котика відбулося засідання правління Фонду соціального страхування України у режимі онлайн. На засіданні схвалено проект бюджету на 2021 рік із урахуванням здійснення Фондом страхових виплат медичним працівникам, які постраждали внаслідок профзахворювання на COVID-19, а також їх родинам.

15:17 03.02.2021

Середній розмір допомоги по вагітності та пологах від Фонду склав 34,4 тис. гривень

Понад 42 тисячі працюючих українок знаходились у декретній відпустці упродовж 2020 року. Фонд соціального страхування України профінансував для них 4,9 мільярдів гривень допомог по вагітності та пологах.

14:13 29.01.2021

Компенсації від Фонду соціального страхування України за час ізоляції від COVID-19 перевищили 100 млн грн

Понад 87 тисяч застрахованих осіб знаходились на оплачуваній за кошти Фонду соціального страхування України самоізоляції під медичним наглядом з початку пандемії. Станом на сьогодні Фонд прийняв на оплату відповідні листки непрацездатності для компенсації втраченого за час ізоляції заробітку на загальну суму більше 100 мільйонів гривень.

16:36 27.01.2021

Сума нарахованих лікарняних у грудні зросла на пів мільярда гривень

За оперативними підсумками 2020 року Фонд соціального страхування України прийняв на фінансування листки непрацездатності, видані у зв’язку з хворобою (у тому числі на COVID-19), травмою, самоізоляцією або доглядом за хворою дитиною на суму 12,4 млрд гривень.

14:58 25.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь