A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Новини Фонду

За час пандемії медикам призначили 27 млн грн допомог від ФССУ по самоізоляції

У разі наявності потенційного ризику інфікування після контакту з хворим на коронавірусну хворобу, медичні працівники проходять самоізоляцію під меднаглядом. Заробіток, який вони втрачають за час ізоляції від COVID-19, у повному обсязі їм компенсує Фонд соціального страхування України.

14:08 25.10.2021

Фонд профінансував щомісячні страхові виплати за вересень у повному обсязі

Фонд соціального страхування України 18 жовтня завершив фінансування щомісячних страхових виплат потерпілим на виробництві та членам їх родин за вересень. Кошти перераховано вчасно та в повному обсязі для майже 200 тисяч осіб. Виплати таких допомог здійснюються у наступному місяці за попередній.

12:08 22.10.2021

Процес призначення допомог від Фонду за е-лікарняними не змінився

Після остаточного переходу України на електронні лікарняні для роботодавців і працівників відбувся ряд змін – більше не потрібно передавати паперові підтвердження своєї непрацездатності, роботу з е-лікарняним можна повністю перевести в цифровий формат, а всі лікарняні працівників доступні в електронному кабінеті і можуть бути вивантажені одним файлом – цю функцію додали нещодавно.

14:48 19.10.2021

Понад 1 млн українців оформили е-лікарняні

Україна повністю перейшла на електронні лікарняні, повідомляє Міністерство охорони здоров’я України. На сьогодні заклади охорони здоров’я сформували вже понад 1,7 млн медичних висновків про тимчасову непрацездатність (МВТН). На їх основі було згенеровано понад 1 млн 180 тисяч електронних листків непрацездатності, з яких роботодавці передали до Фонду соціального страхування України на оплату 164 тисячі лікарняних на загальну суму 267,5 млн гривень. Це перші результати впровадження системи електронних лікарняних, повний запуск якої відбувся на початку жовтня.

14:48 19.10.2021

За підсумками ІІІ кварталів потреба у видатках за лікарняними зросла на 56,1%

У січні–вересні 2021 року Фонд соціального страхування України прийняв на фінансування лікарняні з тимчасової втрати працездатності на суму понад 10,9 мільярда гривень – це на 56,1%, або 3,9 млрд грн більше, ніж за той же період 2020 року.

17:25 11.10.2021

Е-лікарняні можуть переривати один одного за правилами скорочення

Упродовж перехідного періоду, який тривав до кінця вересня, механізм створення і роботи з електронними лікарняними постійно доопрацьовувався. Тепер система враховує безліч нюансів і окремих випадків. Зокрема, коли одній застрахованій особі створюються різні медичні висновки, періоди непрацездатності в яких перетинаються.

16:59 11.10.2021

Е-лікарняні стають підставою для нарахування допомоги через 7 днів після дати свого закриття

З першого жовтня Україна повністю перейшла на електронні лікарняні. Після завершення перехідного періоду до правил створення медичних висновків і роботи з е-лікарняними було внесено ряд змін – їх напрацювали, аналізуючи зворотній зв’язок від усіх учасників процесу, наявні пропозиції, зауваження і кейси. Це дозволило оптимізувати кожну з ланок і мінімізувати можливі помилки.

15:56 07.10.2021

Як діяти працівнику, якому відкрили е-лікарняний?

Уже всі заклади охорони здоров’я України формують медичні висновки замість видачі паперових лікарняних – сьогодні створено майже 1,4 млн медвисновків про тимчасову непрацездатність, 90% з яких у разі загальних захворювань або травм. На їх підставі було сформовано і передано до Фонду соціального страхування України на оплату 130 тисяч е-лікарняних.

15:56 07.10.2021

Понад 7 тис. осіб з інвалідністю отримали санаторно-курортне лікування за кошти Фонду

За оперативними підсумками 8 місяців 2021 року санаторно-курортним лікуванням за кошти Фонду соціального страхування України було забезпечено 7 331 особу з інвалідністю внаслідок трудового каліцтва.

10:09 01.10.2021

Декретні виплати від Фонду зросли на 18,1% за підсумками 8 місяців

Середньоденний розмір допомоги по вагітності та пологах від Фонду соціального страхування України зріс на 18,1% за підсумками січня-серпня порівняно з тим же періодом минулого року. Він склав 330,85 грн за кожен день перебування у відпустці по вагітності та пологах, яка у загальних випадках триває 126 календарних днів.

12:31 24.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь