A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

У Великих Гаях відбулась конференція для вчителів громади

Дата: 30.08.2016 19:00
Кількість переглядів: 981

Фото без опису

Сьогодні гостинна школа радо приймає своїх учнів. Вчителі огортають увагою та добром, вчать мудрому й хорошому. Та перед тим, як розпочався навчальний рік педагоги провели важку клопітку роботи, щоб підготовитися, ознайомитися з новою програмою, реформами в освіті. Директори за  сприяння голови громади, спонсорів, провели і далі проводять у школах ремонти. Про все це і багато іншого говорилось на конференції, яка відбувалась у клубі Великих Гаїв у вівторок 30 серпня.

Відкрив освітянську конференцію начальник управління освіти Великогаївської територіальної громади Мирослав Дишкант. Він розповів про результату об’їзду разом із комісією та санстанцією шкіл громади. Наголосив на проблемах та досягненнях.

Фото без опису

  • Для кожної людини, котра виходить з стін школи фундамент освіти – важлива складова її розвитку, самоствердження, бачення майбутнього. Тому ми з вами маємо докласти максимум зусиль, щоб покращити якість освіти у громаді.

Пан Мирослав зачитав результати ЗНО у кожній із шкіл І-ІІІ ступенів у громаді, а їх є три: Великогаївська, Товстолузька та Баворівська.

  • Ми з вами першопрохідці, вперше об’єднались, вперше створили окреме управління, відокремились від району. Окрім того на нас чекаю чимало реформ, змін, новацій. Та не зважаючи на будь-які труднощі нам з вами треба об’єднатись в одну команду, сформувати потужні  трудові колективи і разом плідно працювати на покращення якості освіти, - зауважив начальник управління.

Також Мирослав Дишкант більш детально розповів про об’їзд шкіл громади. Наперед заспокоїв, що в цілому школи готові до прийняття учнів. Завдяки батькам, вчителям, громаді, у школах проведенні ремонти, генеральне прибирання, тож діти навчатимуться в комфортних умовах.

  • Але поряд з тим є кілька недоліків, які треба усунути. Зокрема, при об’їзді не виявили актів дослідження питної води, освітлення шкільних класів. Та ще кілька нюансів. Але я гадаю, що ці питання ми вирішимо ще до початку навчального року.

Після виступу Мирослава Дишканта у залі розпочалось активне обговорення питань як освіти, так і матеріальної готовності шкіл до навчального процесу. Директори висловили свою думку, дискутували і зрештою дійшли консенсусу.

Фото без опису

Опісля педагоги Великогаївської громади слухали та обговорювали запропоновану міністром освіти Лілією Гриневич концепцію шкільної програми «Нова українська школа».

Під час освітянської конференції обговорювали ще багато питань. Зокрема, що стосується дитячих садочків, цін на харчування тощо.

Завершив конференцію голова громади Олег Кохман. До слова, Олег Андрійович у минулому теж учитель, тому як ніхто знає на скільки важливі теми обговорювали під час зустрічі.

Фото без опису

  • Молодь – це наше майбутнє. Саме задля них, їхнього процвітання, кращого життя ми нині маємо докласти максимум зусиль. Це стосується усіх сфер життя. Погодьтеся, необхідно підвищувати якість освіти. Необхідно покращувати комп’ютерне оснащення шкіл, і ще багато-багато. Я зі своєї сторони можу сказати, що готовий вислухати кожного, по мірі можливості допомогти. Вже нині в одній школі перекривають дах, в іншій – міняють опалення, роблять ремонти тощо. Ці роботи планові і виконуватимуться у кожній із шкіл.

Хочу привітати вас дорогі вчителі із початком навчального року. Бажаю порозуміння з учнями, терпеливості і міцного здоров’я. З Богом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь