Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Як і хто може скористуватися послугою "Мобільний кейс"

Дата: 05.06.2024 11:35
Кількість переглядів: 40

Фото без опису

У рамках міжнародної технічної допомоги Великогаївська територіальна громада отримала спеціальне обладнання – «Мобільний кейс», яке дозволить надавати адміністративні послуги віддалено для тих жителів, котрі за станом здоров’я не можуть відвідати Центр надання адміністративних послуг Великогаївської сільської ради (далі -ЦНАП).

Рішенням сесії від 30 травня 2024 року №1024 утворено пересувне віддалене робоче місце адміністратора та затверджено Порядок надання адміністративних послуг на пересувному віддаленому робочому місці адміністратора центру надання адміністративних послуг Великогаївської сільської ради.

Графік роботи пересувного віддаленого робочого місця адміністратора:

          щосереди – з 09.00 год. до 14 год.

Надання адміністративних послуг на пересувному віддаленому робочому місці  здійснюється шляхом виїзду адміністратора ЦНАПу в межах території Великогаївської сільської територіальної громади за місцем проживання / перебування суб’єкта звернення (удома, закладі соціальної сфери, тощо).

Для належної організації надання адміністративної послуги на пересувному віддаленому робочому місці використовуються спеціальний автоматизований комплекс  «Мобільний кейс», який оснащений ноутбуком, принтером, сканером, зчитувачем ID-карт, мобільним модемом, відеореєстратором тощо.

Хто може скористатися послугою «Мобільний кейс» ?

Правом на отримання адміністративних послуг на пересувному віддаленому робочому місці адміністратора відповідно до цього Порядку можуть скористатись громадяни, місце проживання яких задекларовано/зареєстровано на території населених пунктів Вликогаївської сільської територіальної громади, в тому числі внутрішньо переміщені особи, а також особи, які фактично проживають на  території громади,  з категорії:

–  осіб, які досягли 80-річного віку;

–  осіб з інвалідністю 1 групи;

–  осіб, що за станом здоров’я не здатні самостійно пересуватись, що підтверджується відповідними медичними документами.

Як скористатися послугою?

Крок 1. Суб’єкт звернення або особа – заявник, що представляє інтереси суб’єкта звернення (родич, соціальний робітник тощо), звертається у зручний для нього спосіб (особисто, телефоном - 0352-490398, електронною поштою – 04394875@mail.gov.ua)  до ЦНАПу згідно із графіком  роботи.

Крок 2. Адміністратор ЦНАП, який здійснює прийом:

  • з’ясовує вид адміністративної послуги, якої потребує суб’єкт звернення;
  • перевіряє належність суб’єкта звернення до категорій осіб, передбачених пунктом 1.5. цього Порядку;
  • надає консультацію та/або перевіряє наявність визначеного законодавством повного переліку необхідних для одержання суб’єктом звернення певної адміністративної послуги документів.
  • формує заяву на отримання адміністративної послуги на пересувному віддаленому робочому місці із застосуванням спеціального автоматизованого комплексу «Мобільний кейс» визначає/погоджує дату та час візиту адміністратора до суб’єкта звернення за визначеною у заяві адресою.

Крок 3. Адміністратор ЦНАП виїжджає за місцем проживання клієнта із «Мобільним кейсом» та надає адміністративну послугу.

  • Під час виконання адміністратором своїх посадових обов’язків на пересувному віддаленому робочому місці за адресою місця проживання/перебування суб’єкта звернення проводиться відео та аудіо фіксація за допомогою відповідних технічних засобів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь