Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Духовна перлина Великогаївської громади

Дата: 28.06.2024 19:26
Кількість переглядів: 86

Фото без опису

У літопис джерела «Божої Любові» у Кипʼячці Великогаївської громади вписано знакову та важливу подію. Сьогодні тут священники відслужили Першу Святу Літургію.

Джерело урочисто посвятили майже пʼять років тому. Це був перший спільний проєкт Великогаївської громади та жителів села. Відтоді сюди щодня приїжджають гості та наші жителі з різних сіл. А місцеві - радо приймають відвідувачів, відкривають свої серця з особливою теплотою та гостинністю і продовжують маленькими кроками розбудовувати локації навколо. Жителі Кипʼячки - приклад для усіх нас: працюють жертовно і з любов‘ю, тому їх згуртованість навколо спільної справи дає гарні плоди. Місцина - духовний осередок не лише села, а й громади.

Голова громади Олег Кохман подякував за спільну молитву отцю-декану Михайлу Пінязі, новому пароху Кипʼячки отцю Дмитру Телевʼяку, отцю Андрію Козяру, отцю Юрію Гаврилишину, а також усім організаторам культурного заходу та благодійного смачного фуршетного столу.

- Дякую вам, жителі Кипʼячки, за вашу працьовитість та наполегливість. Ви, мовби ті мурашки, створюєте тут красу та затишок, - сказав голова громади Олег Кохман. 

Також керівник вистовив щиру подяку отцю Андрію Козяру, адже саме з його ініціативи тут було створено та реалізовано багато проектів.

Нехай справді велика Божа Любов огорне кожного, хто з ранку до ночі тут садить квіти, косить траву, розбудовує та доглядає територію, складає маленькі та великі пожертви. Нехай ваша праця на славу Божу вертається до вас сторицею!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь