A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

У Великогаївській сільській раді відбулася зустріч з родичами полеглих захисників, воїнів, які зникли безвісти, та полонених

Дата: 08.04.2024 11:17
Кількість переглядів: 54

Фото без опису

Голова громади Олег Кохман насамперед висловив співчуття присутнім, які зазнали великого горя, втративши на війні рідну людину. Робоча зустріч розпочалася зі спільної молитви за душі усіх загиблих, за віднайдення та швидке повернення тих, хто в полоні.

Участь у зустрічі взяли старости, діловоди, начальники відділів Великогаївської сільської ради, які співпрацюють з родичами військових у питаннях оформлення документів, консультацій щодо отримання допомог, оздоровлення діток у відпочинкових таборах.

Присутні обговорили низку питань щодо реалізації державних та місцевих програм допомоги сім’ям полеглих Захисників України, полонених та зниклих безвісти.

Заступник голови Галина Кравчинюк проінформувала родини про виплати, які можуть отримати сім’ї загиблих, полонених та зниклих безвісти.

Нагадаємо, що на даний момент згідно Програми «Ветеран» - одноразову матеріальну отримають члени сімей військовослужбовців, які загинули (померли) у період військової агресії російської федерації проти України з 24.02.2022 року у розмірі 10 000 грн. допомогу, члени сімей першого ступеня споріднення військовослужбовців, які потрапили в полон, стали заручниками, а також інтернованими у нейтральні держави або зниклими безвісти у період військової агресії російської федерації проти України з 24.02.2022 року у розмірі 10 000 грн.

В ході наради голова громади Олег Кохман представив присутнім радник з ветеранської політики та питань щодо військовослужбовців, воїна-афганця, учасника російсько-української війни - Сергія Лісового.

Також у Великогаївській сільській раді прийнято рішення, яке підтримали депутати на черговій сесії, закупівлі велосипедів для дітей загиблих військовослужбовців, військовополонених та зниклих безвісти. Начальник Служби у справах дітей Оксана Дерев’яна представила фото велосипедів, які найближчим часом будуть придбані.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь