A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

МИТРОПОЛИТ ВАСИЛІЙ СЕМЕНЮК ВРУЧИВ НАГРУДНИЙ ЗОЛОТИЙ ХРЕСТ ОТЦЮ ВОЛОДИМИРУ ГОЦКУ

Дата: 25.03.2024 16:48
Кількість переглядів: 90

Фото без опису

24 березня 2024 р. Б., у першу неділю Великого посту, архиєпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський Василій Семенюк візитував парафію Блаженного Якима Сеньківського у Великих Гаях.

При вході до храму владику урочисто зустрічали парафіяни, з квітами та короваєм вітала молодь парафії.

- Коли над нами летять ворожі ракети, ми молимося і просимо Бога захисту. Бо наша зброя - то молитва, - звернувся до парафіян Кир Василій Семенюк.

Адміністратор храму отець Володимир Гоцко привітав митрополита Василія і разом із всечесним отцем-деканом Михайлом Пінягою запросив архиєпископа до храму з проханням молитви за воїнів, які захищають Україну на передовій, за благословенний мир.

Митрополит Василій Семенюк відслужив Архиєрейську Святу Літургію у співслужінні адміністратора парафії отця Володимира Гоцка, отця-декана Михайла Піняги, отця Володимира Хоми та архидиякона Володимира Вінтонюка.

- У цей час Великого посту я закликаю усіх вас до молитви. Моліться у храмі, моліться вдома, моліться на вервиці. Нашої молитви потребують воїни та вся, зболена у страшній війні, Україна, - у проповіді звернувся архиєписком Василій Семенюк.

Митрополит подякував парафіянам храму та їх настоятелю за жертвенну і невтомну працю над розбудовою парафії.

Візит владики ознаменувався історичною подією для отця Володимира Гоцка та всієї молитовної парафії: за ревність для Божої слави та для добра УГКЦ та українського народу адміністратора храму Блаженного Якима Сеньківського о.Володимира Гоцка було нагороджено нагрудним золотим хрестом.

Вітали свого духовного наставника молодь парафії, яку згуртував отець Володимир Гоцко за невеликий відрізок часу. Отець бере активну участь у проектах, ініційованих Молодіжною радою Великогаївської громади, тому молодь громади також завітала розділити радість урочистого дня.

Слова подяка та щирих вітань висловив голова Великогаївської громади Олег Кохман. Керівник громади подякував за запрошення бути присутнім та молитися разом за мир та Перемогу.

Владика Василій Семенюк нагородив голову громади привітальною грамотою з нагоди уродин та подарував на згадку ікону Зарваницької Матері Божої, покровительки Подільського краю.

Відтак семінаристи ТВДС ім. Партіарха Йосифа Сліпого заспівали духовно-патріотичні пісні, а усі бажаючі мали змогу придбати книжку «На порозі життя і смерті» і отримати архиєрейське благословення.

Щиро дякуємо високопреосвященному владиці Василію за візит, спільну молитву і благословення!

Сердечно вітаємо всечесного отця Володимира Гоцка із отриманням високої нагороди! Хай Бог благословить Вас міцним здоров’ям та душевною радістю, щоб і надалі міряти земне життя добрими справами.

Миру, здоров'я, натхнення та всіх благ. Многая літа!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь