A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

У Великогаївській громаді нагородили воїнів-афганців

Дата: 16.02.2024 10:51
Кількість переглядів: 293

Фото без опису

Щороку 15 лютого Україна вшановує воїнів-інтернаціоналістів. У 2024 році виповнюється 35 років з дня виведення військ з Афганістану. З нагоди цього у Великогаївській сільській раді відбулися урочистості.

Слова вдячності і нагороди приймали воїни, які воювали у різних куточках світу. Більшість з них і зараз допомагають армії волонтерською місією.

Керівник Великогаївської громади Олег Кохман подякував присутнім за відвагу,  мужність, вірність військовій присязі, проявлену під час проходження служби:

- Бажаю усім нашим воїнам здоров’я, благополуччя і добра. Нехай війна, яка триває зараз, закінчилась нашою Перемогою і на рідній українській землі запанують мир і злагода! Схиляємо голови перед світлою пам’яттю земляків, які не повернулися на рідну землю з «гарячих точок» планети, - сказав очільник територіальної громади.

Серед запрошених був воїн-афганець, учасник російсько-української війни, керівник Тернопільської обласної організації Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Сергій Лісовий.

Відтак керівництво нагородило воїнів почесними відзнаками та вручили грошові сертифікати. Згідно Програми Великогаївської сільської ради цього року воїни-учасники бойових дій на території інших держав отримали одноразову грошова виплату у розмірі 3 000 грн.

Дійство завершилося театральним виступом аматорів громади, які представили виставу «Кум-мірошник» за мотивами шутки-водевіль в одній дії Василя Дмитренка.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь