A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Оголошення про проведення конкурсу з відбору суб'єктів оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок

Дата: 12.02.2024 09:20
Кількість переглядів: 91

        

 Назва та місцезнаходження органу, що проводить конкурс: конкурсна комісія Великогаївської сільської ради, 47722, Тернопільська область, Тернопільський район, село Великі Гаї вул. Галицька,47

        Назва об’єкту:  

     1. Земельна ділянка несільськогосподарського призначення площею 0,0808га  для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови, за кадастровим номером 6125287800:02:001:2021, яка розташована: вул..Лесі Українки,2-А  село Застінка Тернопільського району Тернопільської області.

Нормативна  грошова оцінка земельної ділянки 51730,30грн

    2. Земельна ділянка несільськогосподарського призначення площею 0,4881­­­­га га  для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, за кадастровим номером 6125281700:01:004:0039, яка розташована село Великі Гаї Тернопільського району Тернопільської області

Нормативна  грошова оцінка земельної ділянки 764071,74грн

    3. Земельна ділянка сільськогосподарського призначення площею 1,1846га га  для іншого сільськогосподарського призначення, за кадастровим номером 6125282300:01:001:0301, яка розташована село Грабовець Тернопільського району Тернопільської області

Нормативна  грошова оцінка земельної ділянки 42649,31грн

  Мета проведення експертної грошової оцінки: визначення ринкової вартості земельної ділянки з метою передачі у приватну власність шляхом продажу та для поставлення на баланс.

       Конкурс буде здійснюватись відповідно до Закону України „Про оцінку земель” та Закону України „Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні”.

Вимоги до претендентів для участі у конкурсі є наявність: відповідної кваліфікації оцінювачів стосовно об’єкта оцінки, що має підтверджуватися чинними кваліфікаційними документами оцінювачів та свідоцтвами про реєстрацію в Державному реєстрі оцінювачів, досвіду роботи суб’єкта оціночної діяльності у проведенні експертної грошової оцінки земельної ділянки, зокрема подібної земельної ділянки; переліку оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки земельної ділянки та підписання звіту про оцінку майна, їх особистого досвіду у проведенні подібної оцінки; письмової згоди оцінювачів, яких буде залучено суб’єктом оціночної діяльності, до виконання робіт з оцінки майна.

До участі в конкурсі можуть бути допущені суб’єкти оціночної діяльності, які діють на підставі сертифікатів суб’єктів оціночної діяльності, виданих відповідно до Закону України “ Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні”, якими передбачено здійснення практичної діяльності з оцінки та напрямами оцінки майна та спеціалізаціями у межах цих напрямів, що відповідають об’єкту оцінки.

      Учасникам конкурсу необхідно подати до Великогаївської сільської ради конкурсну документацію, яка складається з конкурсної пропозиції та підтверджуючих документів. Усі документи та копії документів посвідчуються підписом керівника суб’єкта оціночної діяльності та скріплюються печаткою (для юридичних осіб).        

До підтверджуючих документів віднесено:

- заява на участь у конкурсі;

- копії завірених належним чином установчих документів учасника конкурсу;

-копії завірених належним чином документів, що підтверджують кваліфікацію працівників, які залучаються до виконання оцінки; -

-копію завіреного належним чином кваліфікаційного свідоцтва оцінювача, виданого у встановленому законом порядку;

-матеріали, в яких відображається досвід проведення незалежної оцінки земельних ділянок;

-пропозиції учасника конкурсу щодо вартості виконання робіт відповідно до калькуляції витрат, пов’язаних із виконанням робіт, а також строк виконання робіт з експертної оцінки земельної ділянки;

- інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи з незалежної оцінки оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним з незалежної оцінки експертної грошової оцінки земельної ділянки, у тому числі подібної оцінки).
         Конкурсна документація подається у запечатаному конверті з описом підтвердних документів, що містяться в конверті.

На конверті необхідно зробити помітку:” На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності (із зазначенням назви об’єкту) “.

Конкурсну документацію слід подати до Великогаївської сільської ради (секретарю конкурсної комісії) до 11 березня 2024 року (включно) за адресою: 47722, Тернопільська область, Тернопільський район, село Великі Гаї вул. Галицька,47.

         Конкурс буде проведено 12 березня 2024 року, о 10.30 годині, у приміщенні сільської  ради за адресою: 47722, Тернопільська область, Тернопільський район, село Великі Гаї вул. Галицька,47 (зал засідань).

Телефони для довідок 490098.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь