Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 25.01.2024 11:04
Кількість переглядів: 320

Фото без опису

24 січня 2024 року під керівництвом голови Великогаївської громади Олега Кохмана відбулося чергове засідання виконавчого комітету.

На порядку денному було 20 питань.

Про заходи по профілактиці побутового травматизму, пожежної безпеки, організацію цивільного захисту на території Великогаївської сільської ради доповів начальник відділу житлово-комунального господарства Василь Гордій.

Начальниця відділу ЦНАП Наталія Висоцька відзвітувала про підсумки розгляду звернень громадян, що надійшли упродовж 2023 року.

Про надання соціальних послуг за рахунок бюджетних коштів доповіла начальниця відділу соціального захисту населення Великогаївської сільської ради Руслана Бойко.

Про затвердження висновку органу опіки та піклування Великогаївської сільської ради про доцільність/недоцільність позбавлення батьківських прав та про внесення змін до рішення виконавчого комітету проінформувала начальниця Служби у справах дітей Оксана Деревяна.

Під час засідання члени виконкому заслухали звіт про виконання заходів щодо наповнення місцевого бюджету за 2023 рік та прийняли рішення про затвердження заходів щодо наповнення місцевого бюджету на 2024 року доповіла начальниця фінансового відділу Наталія Бойко.

Голова громади Олег Кохман відзвітував щодо виконання соціально-економічного і культурного розвитку Великогаївської сільської ради за 2023 рік та ознайомив членів виконавчого комітету із планом соціально-економічного і культурного розвитку на 2024 рік.

Загалом до всіх питань порядку денного були прийняті відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь