A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Наша єдність – наша зброя!

Дата: 22.01.2024 16:56
Кількість переглядів: 195

Фото без опису

На межі Великобірківської та Великогаївської територіальних громад сьогодні, 22 січня 2024 року, відбулася дружня зустріч керівництва, духовенства та жителів. Акцію з нагоди Дня Соборності України ініціювали у Великогаївській громаді, яку охоче підтримала Великобірківська громада.

Колеги-голови Олег  Кохман та Любомир Ковч на знак єдності обмінялися короваями та символічними тарілками з підписами про знаковий для обох громад день.

Відтак, духовенство Великобірківського деканату, який складають майже всі села Великогаївської громади, помолилися за мир та українських воїнів.

Під супровід народного аматорського духового оркестру «Відродження» с. Малий Ходачків присутні виконали Державний Гімн України та розгорнули синьо-жовтий стяг.

Отець-декан Михайло Піняга у своїй промові зазначив: «У символічний час, обєднуючись нашими громадами, показуємо, що ми, як ніколи, є сильні, мужні та єдині. Ми просимо Бога у наші серця ще більше любові і вдячності для наших воїнів».

Жителька Товстолуга Ольга Бриляк прийшла на захід із символчним фото, яке нагадує їй про День Соборності у 1990 році, коли вона із дочкою, взявшись за руки із сотнями українців утворили «живий ланцюг» неподалік Львова.

Наймолодшій учасниці зустрічі Олесі Дичко лише 2 рочки. Міцно тримаючи за руку маму, дівчинка впевнено промовляє на слова після Гімну - «Героям Слава!»

Дійство завершилося спільним виконанням відомої на цілий світ «Ой, у лузі червона калина». Також присутні заколядували спільну коляду.

Голови громад подякували жителям та побажали один одному єдності, бо «в єдності сила народу! Боже, нам єдність подай!»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь