Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Чергове засідання сесії Великогаївської сільської ради

Дата: 06.12.2023 17:15
Кількість переглядів: 507

Фото без опису

5 грудня 2023 року під керівництвом голови Олега Кохмана відбулося 2 пленарне засідання чергової п’ятдесят шостої сесії Великогаївської сільської ради.
На порядку денному розглянуто близько двадцяти питань.
Зокрема, депутати заслухали питання внесення змін до Програм Великогаївської сільської ради та внесення змін до місцевого бюджету  Великогаївської територіальної громади на 2023 рік, де виділили кошти:
-           2,4 млн. грн. на заробітню плату освітянам та іншим бюджетним установам;
-           370 тис. грн. виділено на закупівлю подарунків до Дня Святого Миколая та Різдва для відповідних категорій серед жителів Великогаївської громади;
-           600 тис. грн. з місцевого бюджету виділено на закупівлю твердого палива в сумі 10 000 гривень на сім’ю, за наявності пічного опалення (в окремих випадках за його відсутності) громадянам, які зареєстровані та постійно проживають без реєстрації на території Великогаївської сільської територіальної громади.
 Допомогою можуть скористатися:
•    військовослужбовці – учасники бойових/військових дій на території України, учасникам АТО, ООС, ветерани війни у період військової агресії російської федерації проти України (з 24.02.2022 року);
•    члени сім’ї першого ступеня споріднення -         військовослужбовців-учасників бойових/військових дій на території України, учасників АТО, ООС у період військової агресії російської федерації проти України (з 24.02.2022 року), що загинули  (померли) під час несення військової служби або безвісти пропали (членами сім'ї фізичної особи першого ступеня споріднення для вказаних цілей вважаються батьки, чоловік або дружина, діти такої фізичної особи, у тому числі усиновлені);
•    інваліди І групи;
•    внутрішньо переміщені особи;
•    опікунські та багатодітні сім’ї. 
Не потребує акту обстеження та наявності пічного опалення для отримання одноразової грошової допомоги на закупівлю твердого палива сім’я -       члени сім’ї першого ступеня споріднення -            військовослужбовців-учасників бойових/військових дій на території України, учасників АТО, ООС у період військової агресії російської федерації проти України (з 24.02.2022 року), що загинули  (померли) під час несення військової служби або безвісти пропали за наявності копії відповідного документу з Тернопільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.


Допомога виділяється розпорядженням сільського голови.
У цю суму ввійшла також виплата одноразової матеріальної допомоги військовослужбовцям призваним (з 5 грудня 2023 року) на військову службу під час мобілізації до лав Збройних сил України та інших військових формувань для захисту України від збройної агресії російської федерації у розмірі 30 000,00 ( тридцять тисяч) грн.
Депутати підтримали рішення про доповнення переліку  послуг відділу «Центру надання адміністративних послуг»  Великогавїської сільської ради та затвердження  інформаційних та технологічних карток.
На засіданні було  внесено зміни до  структури КНП «Великогаївська амбулаторія загальної практики сімейної медицини.».
Також на порядку денному було розглянено ряд земельних питань, до яких прийняті позитивні рішення.
На завершення сесійного засідання депутат округу №3 Олійник Леся Йосипівна склала повноваження у зв’язку із сімейними обставинами. Голова Олег Кохман подякував за співпрацю та побажав успіхів і перемог.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь