A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Надходження до фондів контролюються

Дата: 17.11.2016 15:20
Кількість переглядів: 767

       Платники обласного центру та Тернопільського району за десять місяців поточного року сплатили на централізовані рахунки податкової інспекції 714,4 млн грн єдиного внеску, з яких – 633,1 млн грн внесли тернополяни та 81,3 млн грн – жителі району. Про це інформувала начальник відділу адміністрування єдиного внеску Сніжана Кравчун.

       Фізичними особами - підприємцями забезпечено надходжень єдиного внеску в сумі  69,6 млн грн (в т. ч. м. Тернопіль – 55,2 млн грн та Тернопільський район – 14,4 млн грн). «Спрощенці» поповнили фонди на 33,4 млн грн, а це 48 % від загальної суми надходжень єдиного внеску від фізичних осіб - підприємців.

        Також, начальник відділу зазначила, що за десять місяців 2016 року до страхувальників Тернопільської ОДПІ за несвоєчасну сплату єдиного внеску застосовано 3 440 рішень на загальну суму 2 млн 953 тис грн фінансових санкцій та пені.

         Крім того, винесено 790 рішень про застосування штрафних санкцій за неподання, несвоєчасне подання звітності з єдиного внеску на суму 145,2 тис грн.

        Страхові кошти, акумульовані на централізованих рахунках ОДПІ, автоматично перераховуються не пізніше наступного операційного дня після їх зарахування, на централізовані рахунки Пенсійного фонду, фондів загальнообов'язкового державного соціального страхування,  та на рахунки Накопичувального пенсійного фонду.

        Отримати консультації з питань сплати єдиного внеску можна у Центрі обслуговування платників Тернопільської ОДПІ за адресою: вул. Білецька, 1 або за телефоном: 52-12-27.

Відділ організації роботи Тернопільської ОДПІ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь