A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Зустріч з представниками духовенства Великогаївської ОТГ

Дата: 20.07.2017 17:05
Кількість переглядів: 787

              18 липня 2017 року у клубі села Грабовець відбулася зустріч керівництва Великогаївської сільської ради із представниками духовенства ОТГ. Від сільської ради у зустрічі взяли участь Великогаївський сільський голова Олег Кохман, начальник відділу земельних відносин, містобудування, архітектури та комунальної власності Галина Кравчинюк, начальник юридичного відділу Михайло Лисиканич, старости сіл громади: Наталія Баньковська, Тарас Дідик, Микола Дорош, Ігор Прус та Надія Салабай, в. о. старости сіл Товстолуг та Застінка Ірина Римар. Від духовенства на зустріч прибули парохи сіл Великогаївської ОТГ.

            Перед присутніми виступив Олег Кохман, який подякував священикам за те, що знайшли час та прийшли на зустріч, провів презентацію досягнень сільської ради з 2016 року по даний час, розповів про плани ради щодо розбудови новоутвореної громади, наголосив на необхідності тіснішого співробітництва місцевої влади та церкви, виголосив ідею створення так званої Ради духовенства, яка б займалася культурною та громадською діяльністю на території громади.

            Галина Кравчинюк довела до відома запрошених основні положення Стратегії розвитку Великогаївської об’єднаної громади на 2017 – 2022 рр., перелічила заходи, передбачені вказаною стратегію, розповіла про участь сільської ради у всеукраїнських та міжнародних програмах та проектах (DOBRE, DESPRO та ін.) й запросила отців на зустріч із представниками програми «DOBRE» на тему «Роль духовенства в розвитку громади», яка відбудеться 19 липня 2017 року о 16:00 год. в клубі села Великі Гаї.

            Після виступів представників місцевої влади зустріч перейшла у режим діалогу між присутніми. Найбільше представників духовенства цікавило питання благоустрою кладовищ у своїх парафіях, оскільки мешканці сіл не виявляють ентузіазму щодо підтримання місць поховання у належному стані та далеко не завжди відгукуються на прохання священнослужителів прибирати цвинтарі. Обговорювали також питання освіти, культури, громадського життя.

                                                                           Підготував Михайло Лисиканич. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь