A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 28 річниця виведення військ з Афганістану в Великогаївські об’єднаній територіальній громаді

Дата: 15.02.2017 17:00
Кількість переглядів: 758

15 лютого 2017 року урочисто привітали учасників бойових дій на території інших держав. Дійство проходило в актовому залі сільської ради, вітати наших учасників бойових дій прийшов дівочий вокальний ансамбль «Гаївчанки» Великогаївської ЗОШ I-III ступенів, керівник Марія Ярема.

Голова Великогаївської об’єднаної територіальної громади Олег Кохман  привітав всіх учасників бойових дій на території інших держав з Стрітенням Господнім та їхнім конкретно святом, побажав щастя, здоров’я їм та їхнім сім’ям і мирного неба над головою. Також, від сільської ради кожному учаснику бойових дій була надана матеріальна допомога. Олег Кохман від Великогаївської громади висловив щирі подяки Сергію Лісовому та Василю Брицькому та запросив їх до слова.

Сергій Лісовий голова Тернопільської обласної спілки УСВА згадав ті страшні часи, перелічив скільки афганців не дожило до сьогодні в області та нашому районі,  скільки відкрито пам’ятників та меморіальних дошок в знак подяки за загиблими. На завершення подякував щиро Великогаївські громаді та Олегу Кохману за міцну співпрацю.

Голова Тернопільської районної спілки УСВА Василь Брицький приєднався до всіх вітань, побажав усім хлопцям і надалі збиратися разом і згадувати всі ті часи, ділитися своїми спогадами з дітьми в школах.

Також до слова був запрошений Микола Дорош, староста сіл Грабовець і Білоскірка, який разом із своїм сином побував в бойових діях на сході. Побажав Афганцям міцного здоров’я, хорошого настрою, чудових вражень, бо дійсно є для кого старатися, як свідчить про це – дівочий вокальний ансамбль «Гаївчанки».

В душевній розмові згадали ті бойові часи на теренах Чехословачини Веселовський Богдан, в Афганістані полковник в відставці Ярома Богдан, він зауважив, що його ніколи ніхто так не частував, як у Великогаївській об’єднаній територіальній громаді. Кобилянський Василь сказав пару слів про своє бойове життя і попросив всіх присутніх вшанувати хвилиною мовчання кого немає в живих. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь