A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

ОГОЛОШЕННЯ ПРО КОНКУРСНИЙ ВІДБІР ПІДПРИЄМСТВ ДЛЯ НАДАННЯ ГРАНТОВОЇ ПІДТРИМКИ У ВПРОВАДЖЕННІ ЗАХОДІВ З ЕНЕРГОМОДЕРНІЗАЦІЇ

Дата: 11.09.2023 11:13
Кількість переглядів: 285

Запрошуємо подати свою заявку на конкурс щодо надання організаційної, технічної та фінансової підтримки з метою впровадження заходів з енергоефективності в рамках проєкту «Підтримка енергомодернізації підприємств у воєнний час», що впроваджується ГО «Міжнародна фундація розвитку», в рамках проєкту «Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС про енергоефективність в Україні», що виконується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та співфінансуванням Державного секретаріату Швейцарії з економічних питань (SECO).

Мета проєкту: надання організаційної, технічної та фінансової підтримки для підвищення енергоефективності промислових підприємств у воєнний період.

Цілі проєкту:

– визначення потреб підприємств у сфері енергоефективності; потенціалу співробітників підприємств у сфері енергоефективності;

– допомога 25 відібраним, на першому етапі, підприємствам у плануванні заходів з енергоефективності шляхом проведення експрес-енергоаудиту та навчання персоналу;

– реалізація програми міні-грантів (10 000,00 євро на 1 підприємство) з впровадження заходів з енергоефективності для 15 відібраним, на другому етапі, підприємствам.

Підприємства будуть відібрані за результатами відкритого конкурсу на основі поданих заявок щодо висловлення зацікавленості (CoI). Оголошення про відкритий конкурс розміщено на власних онлайн-ресурсах Громадської організації «Міжнародна фундація розвитку» та на онлайн-ресурсах партнерів проєкту.

Після завершення процесу відбору 25 підприємств-переможців буде запрошено приєднатися до проєкту та підписати Меморандум щодо умов участі для проведення експрес-енергоаудиту та навчання їх персоналу.

Надалі лише з 15 підприємствами буде підписано грантові контракти. Гранти надаватимуться у гривневому еквіваленті 10 000,00 євро на одне підприємство. Гранти можуть бути використані виключно для фінансування енергоефективних заходів, визначених у грантовому договорі за результатом проведеного раніше енергоаудиту.

Дедлайн подання заявки: чекаємо на зацікавленість цією пропозицією та заповнення заявки на участь у проєкті до 08 вересня 2023 р.

Більш детальну інформацію про проєкт та форму заявки Ви можете отримати за посиланням: http://in-fd.com/2023/08/04/proyekt-pidtrymka-energomodernizatsiyi-pidpryyemstv-u-voyennyj-chas/

Про результати конкурсного відбору усім буде повідомлено на вказану у заявці електронну адресу.

Очікуємо на Вашу заявку та активну участь у сприянні стійкому розвитку підприємств у цей важливий час.

За додатковою інформацією щодо конкурсу звертатися до проєктного менеджера Сергія Касяна за номером +380505124805

Додатки:

Анкета-Конкурсна заявка 2023

Опис проеєкту

Оголошення про конкурсний відбір

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь