Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Зустріч з представниками організації «ТМЖК «Відродження нації»

Дата: 25.08.2023 17:53
Кількість переглядів: 417

Фото без опису

22 серпня 2023 року у Великогаївській  сільській раді відбулася робоча зустріч  представників органів місцевого самоврядування з представниками  громадської правозахисної організації «ТМЖК «Відродження нації». На зустрічі були присутні  заступник   голови Галина Кравчинюк,   представники відділу  соціального захисту населення, служби у справах дітей, начальник  та фахівці «ЦНАП».

Зустріч відбулася завдяки активній  реалізації проєкту «Забезпечення комплексного реагування у сфері захисту осіб, які постраждали від торгівлі людьми, експлуатації чи ґендерно-зумовленого насильства у воєнний час у Тернопільській області».

Від організації «ТМЖК «Відродження нації» були присутні голова Галина Кравець, асистент проєкту Оксана Шлюсар, психологиня  проекту Олена Полякова.

Мета зустрічі: покращення взаємодії, вивчення ситуації в громаді, виявлення вразливих серед ВПО та мешканців громади для надання їм допомоги, підвищення рівня усвідомлення проблеми торгівлі людьми, експлуатації та ґендерно зумовленого насильства. 

Спеціалізована допомога передбачена особам, які постраждали від торгівлі людьми, постраждали від експлуатації, ґендерно зумовленого насильства, вт.ч. сексуального насильства,  насильства пов’язаного з війною, вт.ч. домашнього,  особам, чиї права було порушено внаслідок війни (тортури, нелюдське ставлення, жорстоке поводження, обшуки, погрози, психологічний тиск) та дітям, переміщеним без супроводу дорослих чи  переміщеним без батьків, але з кимось із дорослих.

Проєкт втілюється завдяки Представництву Міжнародної організації з міграції  IOM Ukraine, Агентству США з міжнародного розвитку USAID Ukraine - USAID Україна,  Міністерству закордонних справ Норвегії.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь