A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

«ПАМЯТАЄМО…ШАНУЄМО…ВКЛОНЯЄМОСЯ»

Дата: 24.05.2023 16:43
Кількість переглядів: 264

Фото без опису

Захід памяті з нагоди Дня Героїв відбувся у вівторок, 23 травня 2023 року, у НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ с. Великі Гаї».

Разом згадати кожного загиблого у часі повномасштабної війни запросили родичів загиблих воїнів з Великогаївської громади. Дружини, сестри, батьки, діти – усіх їх обєднала глибока рана втрати найдорожчої людини.

Вшанування памяті Героїв розпочали із спільної молитви за участю священнослужителів с. Великі Гаї – отця Володимира Гоцка та отця Романа Гриджука. Відтак до родин загиблих звернувся голова Великогаївської громади Олег Кохман.

- Сьогодні, у День Героїв, ми з вдячністю та сумом згадуємо наших Героїв – Ваших дітей, чоловіків, батьків. Ваш біль втрати – це наш спільний біль. Усі вони мали плани та мрії, але залишивши все, стали на захист нашої країни. Велика вдячність та низькій уклін за кожного з них, - сказав Олег Кохман.

На заході також були присутні: голова Тернопільської районної ради – Віктор Козорог, депутат Тернопільської обласної ради – Вікторія Кривоніс, депутат Тернопільської районної ради – Тетяна Четвертак, помічниця Народного депутата України Людмили Марченко – Анастасія Колеснік.

 

Поміж історіями про кожного Героя, учасники танцювального колективу «Первоцвіт» с. Великі Гаї, учні та вчителі школи с. Великі Гаї демонстрували художні номери, які глибоко проникали в душу усіх, хто був у залі. 

 

Зі сльозами на очах присутні слухали розповідь батька загиблого воїна Ігоря Боція - п.Семена Боція. Чоловік розповів про день, коли син повідомив, що йде боронити Україну.

- Я не міг його не відпустити. Я не міг сказати «Ні». Він з раннього дитинства був патріотом, ще за шкільною партою Ігор мав чітку позицію відданості та щирої любові до України, - згадав Семен Боцій.

Захід завершився патріотичним танцювальним номером від учнів 3-А класу, який вони підготували разом зі своїм класним керівником Людмилою Кохман. 

Нагадаємо, День Героїв в Україні встановлено на честь українських воїнів – борців за волю України. Воно охоплює всі історичні епохи та спрямоване на патріотичне виховання молоді, вшанування українських героїв минулого та сьогодення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь