A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

27 млн грн мікрогрантів спрямовано на реалізацію проєктів учасників програми єРобота

Дата: 20.04.2023 16:01
Кількість переглядів: 89

У Тернополі та навколишніх громадах (Байковецькій, Білецькій, Великоберезовицькій, Великобірківській, Великогаївській, Підгороднянській) зараз реалізується 112 успішних проєктів учасників програми єРобота, зокрема з отримання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу. Кожен з них отримав чи отримає грантову допомогу від 75 до 250 тис. грн на загальну суму майже 27 млн грн. Втілення цих проєктів дасть змогу створити понад 220 нових робочих місць. З моменту старту програми у липні 2022 року відкрили власну справу фізичні особи, розширили свій бізнес діючі підприємці та  юридичні особи.

Найбільш поширені види діяльності – торгівля, переробна промисловість, надання послуг у сферах харчування, освіти, краси, здоров’я, відпочинку, ІТ, будівництва та ремонту. Учасники програми будуть виготовляти вироби з дерева та текстилю, м’ясні вироби; пекти хлібобулочну продукцію; займатимуться фермерством, садівництвом, квітникарством тощо. Завдяки мікрогрантам запрацювали пекарні, ресторани, студія раннього розвитку дітей, клінінгова компанія та ін.

Переможці попередніх періодів програми єРобота уже активно реалізовують свої бізнес-ідеї та прийняли на роботу понад 93 краян, у тому числі 6 переселенців. Майже 2 млн грн грантових коштів вже повернуто у вигляді обов’язкових податків та зборів.  

Додаткову інформацію можна отримати у Тернопільській філії Тернопільського обласного центру зайнятості за телефоном (0352) 52-71-35, а також на каналі онлайн-підтримки в Telegram: @DCZ19_Ternopil (https://t.me/DCZ19_Ternopil).

Фото без опису

Тернопільська філія

Тернопільського обласного центру зайнятості

(тел. 52-16-72)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь