A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Засідання Координційної ради

Дата: 29.03.2023 14:34
Кількість переглядів: 476

29 березня 2023 року у залі засідань Великогаївської сільської ради відбулося засідання Координаційної ради з питань сімейної політики, гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству і протидії торгівлі людьми . У роботі Ради  взяли участь Великогаївський сільський голова Олег Кохман, заступник Галина Кравчинюк, інспектор ювенальної превенції Тернопільського районного управління поліції Андрій Ратушний, представники відділу освіти, культури, молоді та спорту, соціальної служби, Центру соціального обслуговування, старости, а також заступники директорів навчальних закладів з виховної роботи.

Головувала на засіданні заступник Великогаївського сільського голови , голова Координаційної ради – Галина Кравчинюк. 

На розгляді порядку денного обговорено ряд питань, зокрема:

 Про безпеку дітей в громаді. Безпека на водоймах, під час дорожнього руху, дотримання комендантської години, заборона продажу алкоголю та тютюну неповнолітнім. Члени Ради також внесли зміни та доповнили план роботи  Координаційної ради на 2023 рік.

Інспектор ювенальної превенції Тернопільського районного управління поліції Андрій Ратушний звернув увагу на безпеку перебування дітей на водоймах у весняний період, навів приклади нещасних випадків на водоймах, що трапилися на весні минулого року у сусідніх громадах. Анонсував проведення низки зустрічей із школярами у закладах освіти спільно з представниками Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Особливе місце серед правопорушень є продаж неповнолітнім алкоголю та тютюну у закладах торгівлі. Відповідальність за це несуть у першу чергу заклади торгівлі, а в разі досягнення 17 років – особи, що купують та вживають алкоголь та тютюн.

Голова громади Олег Кохман наголосив на необхідності забезпечення культурного відпочинку молоді у вечірній час та організації в закладах культури тематичних вечорів, переглядів кінофільмів на патріотичну тематику. Метою цих заходів є виховання молоді та зростання рівня патріотичної свідомості.

Заступник голови Координаційної ради Василь Когут ознайомив учасників засідання з доповненнями та змінами до плану роботи Координаційної ради на 2023 рік.

З кожного обговореного питання прийнято відповідні рішення та рекомендації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь