A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Засідання адміністративної комісії

Дата: 22.02.2023 15:43
Кількість переглядів: 668

Фото без опису

21 лютого 2023 року о 16.00 в приміщенні сільської ради відбулось засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Великогаївської сільської ради щодо розгляду справ про адміністративне правопорушення передбачене  статтею 152 КУпАП  «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів» та ст. 154 КУпАП «Порушення правил утримання собак і котів».
 

Засідання відбулося під керівництом голови адміністративної комісії Андрія Колосівського.

За результатами розгляду адміністративних протоколів комісією винесено постанови про накладення на правопорушників адміністративних стягнень у вигляді штрафу. Особливу увагу на адміністративній комісії було приділено питанню порушенню екологічного законодавства, а саме самовільного  розміщення на землях загального користування каналізації (не встановленого взірця, з автомобільних коліс), внаслідок чого здійснюється скид рідких побутових відходів в русло джерела населеного пункту с. Теофілівка Тернопільського району.

Враховуючи акт перевірки Державної екологічної інспекції у Тернопільській області та протокол про адміністративне правопорушення від 14.02.2023 р., складений відносно порушників, комісією було рекомендовано  винести питання на чергове засідання виконавчого комітету щодо усунення адміністративного правопорушення (розміщення самовільно каналізацію (не встановленого взірця, з автомобільних коліс), внаслідок чого здійснюється скид рідких побутових відходів в русло джерела населеного пункту с. Теофілівка Тернопільського району) шляхом знесення незаконного  встановленого септика та накладено штраф відповідно до вимог ст. 152 КУпАП в розмірі вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (17*80), що становить 1360 грн.

Враховуючи вищенаведене, рекомендуємо громадянам та  жителям Великогаївської сільської територіальної громади дотримуватись норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів, не порушувати їх з метою уникнення притягнення до адміністративної відповідальності згідно чинного законодавства України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь