A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Оголошення про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля

Дата: 19.01.2023 16:19
Кількість переглядів: 457

   До Великогаївської сільської ради надійшов лист від ПП «Компанія «Надежда» з матеріалами про «Оголошення про початок громадського обговорення звіту з оцінки ввливу на довкілля «Нове будівництво автозаправного комплексу (АЗК) по вул. Об’їзна, 11, с. Великі Гаї, Тернопільського району , Тернопільської області». Реєстраційний номер справи оцінки впливу на довкілля планової діяльності :20229239992.

  З числа надісланих документів представлені : звіт з оцінки впливу на довкілля « Нове будівництво автозаправного комплексу (АЗК) по вул.Об’їзна, 11, с. Великі Гаї, Тернопільського району , Тернопільської області» . Організація -виконавець звіту оцінки впливу на довкілля – ПП «ПБК»Портал». Замовник – суб’єкт господарювання ПП «Компанія «Надежда».

   Планова діяльність передбачає наступне:  ПП «Компанія «Надежда» планує «Нове будівництво  автозаправного комплексу (АЗК) по вул. Об’їзна, 11, с.Великі Гаї, Тернопільського району, Тернопільської області».

    На проектованому автозаправному комплексі передбачається: здійснювати прийом, зберігання і відпуск пального для автотранспорту, а саме: бензину та дизельного пального. Режим роботи АЗК – цілодобовий, в три зміни. АЗК , яка проектується розрахована на 250 заправок на добу нафтопродуктами : двома марками бензину –А-95, А-95 преміум та дизельним пальним .

    На стадії громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля протягом щонайменше 25 робочих днів громадськості надається можливість надавати будь-які зауваження і пропозиції до звіту з оцінки впливу на довкілля та планової діяльності, а також взяти участь у громадських слуханнях .    Детальніше про процедуру громадського обговорення  звіту з оцінки впливу на довкілля можна прочитати в додатку 1.

    Тимчасово, на період дії та в межах території карантину, встановленого КМ України  з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби ( CОVID_19),  спричиненої корона вірусом SARSCo-2, до повного його скасування та протягом 30 днів з дня скасування карантину, громадські слухання не проводяться і не призначаються на дати, що припадають на цей період, про що зазначається в оголошені про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля .

     Усі  свої зауваження та пропозиції до планової діяльності, щодо  звіту з оцінки впливу на довкілля, необхідно надсилати до Управління екології та природних ресурсів Тернопільської обласної військової адміністрації  за адресою: 46000, м. Тернопіль, вул. Шашкевича, 3; e-mail:eco_ter@eco.te.gov.ua , тел.+38( 0352)22-00-20, контактна особа – Груніна Світлана Олександрівна .

    З листом від ПП «Компанія «Надежда» , оголошенням про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля та матеріалами звіту з оцінки впливу на довкілля  котрі надійшли від вищезазначеної  організації можна ознайомитися у Великогаївській сільській раді у відділі земельних відносин, містобудування, архітектури та комунальної власності за адресою: с.Великі Гаї, вул.Галицька, 47 .

 

Додаток 1: Скан оголошення про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля додається .


https://rada.info/upload/users_files/04394875/c116ddf53d7473126abd53605f688109.pdf


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь