A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Нарада з практичними психологами

Дата: 17.11.2022 09:52
Кількість переглядів: 317

Фото без опису
 

За ініціативи та під головуванням Великогаївського сільського голови Олега Кохмана відбулася нарада з практичними психологами закладів освіти Великогаїської сільської ради.
Як зазначила заступник голови Галина Кравчинюк, існує проблема щодо постійної психологічної підтримки дітей, що виховуються у сім’ях, які опинилися у складних життєвих обставинах. Цю роботу необхідно активізувати спільно з практичними психологами закладів освіти та фахівцями Центру соціального обслуговування Великогаївської сільської ради.
Директор Центру соціального обслуговування Василь Когут поінформував присутніх про сім’ї, які перебувають на соціальному обслуговуванні Центру, та звернув увагу на окремі випадки складних життєвих обставин, які потребують вирішення за допомогою психологів.
Олег Кохман окреслив низку соціально-психологічних проблем у вихованні дітей та підлітків на даний час, що мають місце в громаді, та наголосив на необхідності їх вирішення спільними зусиллями психологів та фахівців Центру. Голова громади звернув увагу на окремі  випадки  негативної поведінки учнів, та запропонував шляхи вирішення та запобігання подібних випадків через співпрацю з дільничними інспекторами поліції,  представниками Міжнародної антинаркотичної  асоціації, громадськими організаціями.
Підсумовуючи виступи та надані пропозиції усіх учасників наради, рекомендовано відділу освіти виконавчого комітету Великогаївської сільської ради спільно з Центром соціального обслуговування опрацювати список сімей, що перебувають на соціальному обслуговуванні у Центрі, та розробити графік їх відвідування з метою проведення психологічної роботи з дітьми зазначених сімей. За результатами проведеної роботи визначити ступінь необхідності запровадження практикуючого психолога у Центрі соціального обслуговування.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь