A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Для  інформування громадськості  Великогаївської сільської ради

Дата: 17.10.2022 08:53
Кількість переглядів: 209

До Великогаївської сільської ради надійшли  листи від: ТОВА Управління екології та природніх ресурсів « щодо оцінки впливу на довкілля»,   

 ПП «Компанія Надежда» з матеріалами про  «Повідомлення про планову діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля» планованої діяльності « Нове будівництво автозаправного комплексу (АЗК) по вул. Об’їзна, 11, с. Великі Гаї, Тернопільського району , Тернопільської області.

Планова діяльність передбачає нове будівництво  автозаправного комплексу (АЗК) по вул. Об’їзна, 11, с.Великі Гаї, Тернопільського району, Тернопільської області.

На проектованому автозаправному комплексі передбачається: здійснювати прийом , зберігання і відпуск пального для автотранспорту, а саме: бензину та дизельного пального. Режим роботи АЗК – цілодобовий, в три зміни . Термін експлуатації резервуарів - 40 років.

На стадії громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля протягом щонайменше 25 робочих днів громадськості надається можливість надавати будь-які зауваження і пропозиції до звіту з оцінки впливу на довкілля та планової діяльності, а також взяти участь у громадських слуханнях .    Детальніше про процедуру громадського обговорення  звіту з оцінки впливу на довкілля буде повідомлено в оголошені про початок громадського обговорення.

 Тимчасово, на період дії та в межах території карантину, встановленого КМ України  з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби ( CОVID_19),  спричиненої корона вірусом SARSCo-2, до повного його скасування та протягом 30 днів з дня скасування карантину, громадські слухання не проводяться і не призначаються на дати, що припадають на цей період, про що зазначається в оголошені про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля .

Усі  свої зауваження та пропозиції до планової діяльності, обсягу досліджень та рівня деталізації інформації, що підлягає включенню до звіту з оцінки впливу на довкілля, необхідно надсилати до Управління екології та природних ресурсів Тернопільської обласної військової адміністрації  за адресою: 46000, м. Тернопіль, вул. Шашкевича, 3; e-mail:eco_ter@eco.te.gov.ua , тел.+38( 0352)22-00-20, контактна особа – Груніна Світлана Олександрівна .

З листами, котрі надійшли від вищезазначених організацій можна ознайомитися у Великогаївській сільській раді у відділі земельних відносин, містобудування, архітектури та комунальної власності за адресою: с.Великі Гаї, вул.Галицька, 47 .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь