A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

"Освітянські посиденьки - 2022"

Дата: 29.09.2022 15:48
Кількість переглядів: 933

Фото без опису

Професія вчителя одна із благородних, почесних і відповідальних. Вчитель творить майбутнє країни, тому що від його праці залежить розвиток знань у молодого покоління. Вчительська праця заслуговує великої поваги та шани.

 

Напередодні Дня вчителя у Великогаївській територіальній громаді вже багато років поспіль влаштовують «Освітянські посиденьки». Цього року події війни дещо змінили формат заходу, проте вчителям громади все таки вдалося поспілкуватися один з одним, поділитися успіхами та пережити в памяті ще раз моменти року, які змусили ще більше обєднатися.

Зима 2022 внесла багато корективів у навчальний процес. Навчання онлайн, перерви на повітряні тривоги, а поруч з цим цілодобова допомога армії, внутрішньо переміщеним людям. Тонни вареників, кілометри маскувальних сіток – вчителі громади працювали і продовжують працювати не покладаючи рук.

Привітав освітян із прийдешнім професійним святом голова громади Олег Кохман. Очільник подякував кожному колективу за титанічну працю на благо нашої Перемоги.

- Глибока подяка Вам, шановні освітяни, за вашу натхненну і самовіддану працю. За розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану дітям, - наголосив у своєму зверненні голова.

Багатьох освітян було відзначено грамотами Великогаївської сільської ради за волонтерську роботу та підготовку закладу до нового навчального року.

Захід відбувся у теплій, родинній атмосфері. До кожного вчительського серця ніжним голосом торкнулася другокласниця школи с. Великі Гаї Полінка Кадиляк. Патріотичні пісні лунали також у виконанні Ілони Жаловської, Марії Сагаль, Марії Яреми та Михайла Зеленого.

На завершення, присутні посмакували гарячим какао та солодощами.

Жоден захід у громаді тепер не обходиться без скриньки для наших воїнів, тому на «Освітянських посиденьках» організатори теж встановили скриньку для ЗСУ. До слова, зібрано 89 000 гривень. Кошти буде витрачено на закуплю теплого одягу для військових.

Оплесками великої вдячності привітали вчителі захисника України Ігоря Качуровського, який завітав до них на свято.

Голова громади Олег Кохман висловлює щиру подяку усім організаторам заходу.

Дорогі освітяни! Здоров'я і сил Вам, терпіння і мудрості, мужності і впевненості, цілеспрямованості і відсутності втоми. Нехай кожен ваш урок буде цікавим, нехай кожен Ваш день буде щасливим, нехай кожна ваша мрія буде здійсненною! Головне – мирного неба та Перемоги!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь