Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Щасливої дороги, дорогі випускники!

Дата: 11.07.2022 17:13
Кількість переглядів: 1613

Фото без опису

Дорогі випускники, вчителі, батьки!

Цей навчальний рік виявився найскладнішим за всю історію випусків незалежної України. Попри карантинні заходи, пов’язані з поширенням коронавірусу, переходом на дистанційне навчання та війною в країні, ви знайшли методи та можливості гідно завершити навчальний 2021-22 рік.

Прийміть найщиріші вітання з нагоди закінчення школи! Позаду довгий шлях до знань, але попереду світла, захоплива дорога багатьох можливостей, творчих ідей, здійснення мрій.

Щира подяка та низький уклін усім педагогам за невтомну працю, любов до дітей, за непохитну віру у кожного учня, розуміння, підтримку і за той безцінний багаж знань.

Хочу привітати батьків сьогоднішніх випускників. Разом із своїми дітьми Ви пройшли цей довгий і непростий шлях. Разом з ними навчалися, раділи першій написаній букві і першому прочитаному слову, підтримували у важку хвилину. Нехай же Ваші діти завжди вас люблять, ніколи не забувають дороги до рідної домівки і стануть гідними громадянами нашої держави.

Дорогі випускники! У цей день бажаю вам щасливого дорослого життя під мирним небом України! Ви – цвіт нашої нації. Нехай тільки хороше, яскраве і незабутнє чекає Вас в майбутньому. Ситуація в країні позбавила вас можливості по-справжньому відсвяткувати випускний вечір. Проте ми віримо, що зовсім скоро зможемо відсвяткувати нашу Перемогу, жити і працювати у вільній державі. Бажаю Вам впевненості у собі, непохитної віри у свій успіх, свою мету та долю.

Особливо вітаю сьогодні наших випускників, які закінчили школу із золотими та срібними медалями , а саме: НАГАЛЮК Анастасію, ЗАДОРОЖНУ Каріну, МАРКОВИЧ Вікторію. Ваше прагнення до знань, завзята і сумлінна праця, відзначені високою нагородою. Вже доброю традицією у Великогаївській територіальній громаді стало вручення грошової премії за високі досягнення в навчанні.

Всім бажаю мирного неба на українських землях, добра і благополуччя Вашим родинам!

Хай щастить Вам у дорослому житті, наші любі випускники!

З повагою голова Великогаївської

територіальної громади                                                                                                                         Олег КОХМАН



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь