A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

З Днем Конституції України!

Дата: 28.06.2022 09:40
Кількість переглядів: 1895

Фото без опису

Шановні жителі Великогаївської територіальної громади!
Від щирого серця вітаю Вас з визначним державним святом - Днем Конституції України!
Як основний Закон законів Конституція закріплює незалежність нашої країни в якій життя, здоров’я та безпека людини, її честь та гідність є найвищою соціальною цінністю. 
Підвищення рівня конституційно-правової культури сприятиме стабілізації державного правопорядку, подоланню хаотичних процесів та забезпеченню нормальних умов життєдіяльності людини, розвитку держави. 
У цей особливий день бажаю усім міцного здоров’я, успіху, сили, натхнення та благополуччя. Нехай свято демократії додає нам віри в перемогу та зміцнює почуття гордості за свою Батьківщину! Хай мир та взаєморозуміння сприяють подальшій розбудові нашої державності, а принципи демократії та рівності втілюються в повсякденне життя.
Конституційно-правова культура формує такі суспільно корисні якості суспільства і людини, як внутрішню схильність громадян до позитивного сприйняття положень Конституції України; переконаність у невід’ємній єдності моральних і правових норм; негативне ставлення до порушення конституційних норм і правопорушень; віру в справедливість конституційної юстиції і неприпустимість посягань на конституційні права й свободи людини; систему конституційно-правових знань, а також уміння обирати правомірні варіанти поведінки та навички захисту конституційних прав та свобод людини й громадянина. На прикладі Збройних Сил України ми бачимо як потрібно боротися за територіальну цілісність, права і свободу дотримуючись чітких правил та закону.
Бажаю завжди пишатися своєю країною, пам'ятати про свої права і поважати закони, вірно розуміти трактування будь-якого правила. щоби полум'я гордості за нашу державу яскраво сяяло в серці кожного, освітляючи нам шлях у світле майбутнє. Нехай Конституція сприяє забезпеченню повноцінного життя, самореалізації, створення можливості для утвердження національної свідомості народу, його консолідації на основі громадянського суспільства, сповнює нас життєдайною силою, натхненням, спонукає до новаторських ідей і їх успішної реалізації.
Дорогі краяни, віри Вам й надії, успіхів і плідної праці, сили й мужності на благо українського народу. Хай мир і злагода сприяють подальшій розбудові нашої країни - правової держави.
З Днем Конституції України!

З повагою та за дорученням колективу

голова Великогаївської сільської ради                                                                                                  Олег КОХМАН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь