A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Турнір пам'яті Героїв Небесної Сотні

Дата: 21.02.2022 17:13
Кількість переглядів: 2752

Фото без опису

Вихідними у Великогаївській територіальній громаді відбувся турнір, присвячений памяті Героїв Небесної Сотні. Такий захід вже традиційний у громаді та  проводиться декілька років поспіль.

У перший день змагань, 18 лютого, на майданчиках із штучним покриттям у с. Товстолуг та с. Баворів відбулися матчі з міні-футболу. Захід у двох селах розпочався з виконання Державного Гімну. Отець-декан Михайло Піняга молитвою згадав загиблих воїнів, висловив щиру подяку організаторам за проведення турніру, а спортсменам побажав перемоги та гарного настрою. Шляхом жеребкування команди були поділені таким чином: команди група А - «Товстолуг-Застінка», «Козівка», «Ветеран», «Скоморохи», «Дичків»зіграли свої матчі у с. Товстолуг, а у с. Баворів зіграли матчі команди групи Б – «Баворів», «Великі Гаї», «Грабовець», «Грабовець-2» . Півфінал та фінал відбувся у Баворові. За кількістю набраних очок  переможцем змагань стала команда «Великі Гаї». Друге місце у турнірі посіла команда «Товстолуг-Застінка», на третій сходинці  - «Ветеран».

Нагородив переможців та призерів голова Великогаївської територіальної громади Олег Кохман разом із заступником Галиною Кравчинюк, старостами та депутатами.

19 лютого турнір продовжився у НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ с. Великі Гаї». У змаганнях з тенісу взяли участь більше десятка чоловіків та жінок. Першість серед чоловіків виборов Володимир Ломницький ( с. Грабовець), друге місце -  Андрій Кость (с. Великі Гаї), третє – Андрій Головатий ( с. Скоморохи).

Серед жінок перше місце у Наталії Росовської ( с.Дичків), друге у Надії Фортуни (с. Прошова), а третє у Діани Купрати ( с. Прошова).

У турнірі з волейболу першість виборола команда «Ветеран» с. Великі Гаї, друге місце у команди «Грабовець», а третє – «Товстолуг-Застінка».

На завершення, голова громади Олег Кохман та представники місцевого самоврядування нагородили переможців та призерів. Очільник громади зазначив, що такі змагання обєднують команди та заряджають позитивом кожного, а, головне, це ще одна можливість згадати великий подвиг Героїв Небесної Сотні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь