A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Нарада з керівниками закладів освіти щодо реформи харчування

Дата: 02.12.2021 14:21
Кількість переглядів: 785

Фото без опису

За підтримки першої леді Олени Зеленської та Львівської обласної державної адміністрації відбувся четвертий регіональний форум «Реформа системи шкільного харчування», у якому брали участь голова Великогаївської територіальної громади Олег Кохман та начальник відділу освіти Великогаївської сільської ради Ігор Глива.

Нові стандарти та меню, сучасні технологічні процеси, роль громад та керівників закладів освіти в успішній реалізації реформи шкільного харчування, ефективний контроль і безпека. Про це та багато іншого йшлося під час форуму.

1 грудня 2021 року керівники закладів освіти Великогаївської громади взяли участь у нараді щодо реформ системи шкільного харчування за участі голови громади Олега Кохмана, начальника відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Тернопільського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області Олени Паламар, начальника відділу освіти Великогаївської сільської ради Ігоря Гливи, заступника начальника відділу освіти Тетяни Лазути.

На нараді було обговорено та визначено основні пріоритети та напрямки роботи щодо організації безпечного та якісного шкільного харчування Великогаївської громади.

Керівників закладів освіти ознайомили із збірниками рецептів страв для харчування дітей шкільного та дошкльного віку в навчальних закладах, зокрема із збірником рецептів Євгена Клопотенка.

Представник Держпродспоживслужби в Тернопільській області Олена Паламар дала вичерпні відповіді на питання керівників закладів освіти щодо організації  харчування безпосередньо у їх закладах.

Додамо, що Держпродспоживслужба здійснює постійний контроль за виконанням вимог діючих нормативно-правових документів шляхом проведення планових та позапланових заходів державного нагляду, а також постійно співпрацює в даному напрямку з органами місцевого самоврядування.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь