Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

У Великогаївській громаді відбулося святкування 30-ї річниці Незалежності України

Дата: 26.08.2021 18:58
Кількість переглядів: 1247

Фото без опису

30 років тому здійснилася нездійснена мрія багатьох поколінь втілилася в життя: Ми стали вільною та незалежною Україною!
Здавна українці боронили свої свободи та права, повсякчас стикаючись із зовнішнім опором та внутрішніми незгодами. У боротьбі народилася i загартувалася єдина нація сміливих та щирих людей, що живе у прекрасній країні!
24 серпня 2021 року на Співочому полі села Великі Гаї відбулося урочисте святкування V Ювілейного Фестивалю «Україна – це ми!» з нагоди Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці Незалежності України. 
Настоятель храму Пресвятого Серця Христового отець Володимир Хома та всечесні отці Великогаївської громади  відправили  поминальну молитву за усіх відважних воїнів біля символічної Могили Борцям за волю України. Опісля відбулася урочиста сальва (під керівництвом Олексія Осьми – учасника клубу історичної реконструкції «Патріот»), присвячена вічній пам’яті борцям, які полягли за Україну. 
Під супровід українських патріотичних пісень у виконанні народного аматорського хору «Великі Гаї» урочистою ходою усі вирушили до головної сцени Співочого поля у Гай Кобзаря. Верхи на коні парад-ходу очолив Руслан Бабяк (керівник відділу патріотичного виховання Тернопільського обласного молодіжного методичного центру).
Впродовж кількох годин на сцені виступали кращі колективи та солісти нашого краю. Ведучими дійства були -  Володимир Депутат та Христина Шайнюк. Голова Великогаївської територіальної громади Олег КОХМАН, звернувшись до усіх присутніх, привітав з головним святом країни, згадав про найбільші здобутки українців в Незалежній Україні та побажав спокою,  злагоди, безмежного щастя, затишку у родинах, міцного здоров’я, щедрої долі, сили та наснаги у всіх справах заради процвітання демократичної, незалежної України.
 З нагоди 30-річчя Незалежності України Великогаївська громада нагородила медалями визначних людей за патріотичну та активну життєву позицію, громадську діяльність, підтримку духовності національної культури і небайдужість до майбутнього України, фінансову підтримку, ревне багатолітнє виконання священичого покликання, самовіддану невтомну працю, милосердя, турботу, доброту працівників медичної сфери, освітньої діяльності.
Організатори святкування під час фестивалю провели конкурс на найкращу чоловічу, жіночу, дитячу, сучасну та старовинну вишиванку. До слова, журі надало перевагу вишиванкам ручної роботи. Усіх переможців нагородили сувенірною продукцією з брендом громади.
В локаціях фестивалю усі мали змогу насолоджуватися святковим концертом, взяти участь у майстер-класах, відвідати різноманітні атракціони, розваги для дітей та дорослих, посмакувати козацькі страви, а також продукти виїзної торгівлі - все це створювало незабутню атмосферу свята, приємні враження та хороший настрій.
Доповненням святкових урочистостей стала перемога футбольної команди «Агрон» у фіналі Кубку Тернопільської області. На завершення концертної програми переможці завітали на головну сцену Співочого поля, яких шаленими оплесками зустріла Великогаївська громада. До усіх звернувся президент ФК «Агрон» та директор ПП «Агрон» Юрій Березовський, який привітав усіх зі святом, побажав миру в країні та процвітання Великогаївській громаді.
Дійство завершилося святковим феєрверком та виступом драйвового  гурту «Сьоме небо».
Голова Великогаївської територіальної громади Олег КОХМАН висловлює щиру подяку усім організаторам, працівникам культури та учасникам фестивалю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь