A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

З Днем Незалежності України!

Дата: 24.08.2021 00:00
Кількість переглядів: 1423

Фото без опису

Шановні жителі Великогаївської територіальної громади!

Сердечно вітаю Вас із найбільшими державними святами – Днем Державного Прапора України та 30-ю річницею Незалежності України!

Для кожного народу найбільшою цінністю є державна незалежність. Шлях становлення та утвердження нашої Держави пролягав через століття. Українська нація завжди прагнула жити вільно, бути господарями на своїй прекрасній землі, зі своїми традиціями та звичаями. Про незалежність України мріяло багато поколінь українців, за неї віддали свої життя тисячі героїв національно-визвольної боротьби. Сьогодні Україну, як незалежну державу, знає весь світ. Та доля склалася так, що на плечі нашого покоління впало випробування – відстояти власну, віками омріяну незалежність. Героїчно і самовіддано виборюючи волю для прийдешніх поколінь, українці  з прапором в руках ідуть у бій на сході нашої Держави, з прапором святкують здобуті перемоги.

Гартуймо дух національної самосвідомості, виховуймо повагу до своєї Батьківщини, до її прапора та незалежності.

Пам’ятаймо, що омріяна заможна та вільна Україна будується кожним із нас. Ми усі разом і кожен особисто відповідальні за долю своєї країни. Тож єднаймося, допомагаймо один одному, спільно будуймо Україну! Ми різні, але ми єдині. Єдині у прагненні побудувати демократичну, квітучу, економічно міцну, незалежну, вільну, велику Державу. Будьмо гідними пам`яті наших предків і щоб пишались нами наші нащадки!

Визначна дата проголошення незалежності України навічно увійшла в історію нашої Держави, започаткувала нову епоху в житті українського народу, законодавчо закріпила його вікові, демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення.

Висловлюю щиру вдячність відважним українським воїнам, які зараз на передовій захищають нашу країну і під синьо – жовтим знаменом виборюють мирне життя. Ці Випробування ще більше гартують та об’єднують наш народ та роблять його сильнішим.

Щиро бажаю Вам і Вашим рідним миру, спокою та злагоди, безмежного щастя та затишку у родинах, міцного здоров’я, щедрої долі, сили та наснаги у всіх справах заради процвітання демократичної, незалежної України! Нехай Ваші серця будуть сповнені почуттям патріотизму до рідного краю, прагненням до єдності, згуртованості та гордості за нашу Державу.  

Слава Україні!

З повагою

голова Великогаївської ТГ                                                                                                 Олег Кохман


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь