A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

День з головою Великогаївської територіальної громади

Дата: 13.08.2021 14:42
Кількість переглядів: 1201

У Великогаївській територіальній громаді безліч добрих традицій. Зокрема, День з головою громади, який цьогоріч співпав із Міжнародним днем молоді, тому голова Великогаївської ТГ Олег КОХМАН провів його із активною, талановитою молоддю.

За сприянням сімї Березовських молодь разом із Олегом КОХМАНОМ мали змогу відвідати «Пасіку Березовських» у  селі Малий Ходачків. Голова Об’єднання пасічників Тернопільського району  Роман БИК провів екскурсію територією пасіки та приміщенням, у якому відбувається процес викачування меду. Пасічник Андрій РИМАР продемонстрував  усім охочим життя та працю бджолиних сімей у вуликах, як народжується бджілка, бажаючі могли також скуштувати медок з вулика.

Наступною локацією було село Костянтинівка, де біля озера розташована відпочинкова територія. Керівник ПП «Агрон»,  власник пасіки «Пасіка Березовських», президент ФК «Агрон» Великогаївська ОТГ - Юрій БЕРЕЗОВСЬКИЙ привітав молодь громади зі святом та  подарував солодкі гостинці пасічництва. Юрій Романович привідкрив сторінку своєї біографії, згадав важливі етапи становлення його як аграрія та поділився секретами успіху своєї діяльності.

Різноманітні розваги – квести, змагання, ігри з молоддю проводила спеціаліст І категорії відділу культури, молоді та спорту Маряна ЗАБЛОЦЬКА.  

Активний відпочинок, веселі розваги, плавання на катамаранах, смачний обід та чудовий настрій – все це подарували молоді - голова Великогаївської громади, керівник ПП «Агрон» Юрій БЕРЕЗОВСЬКИЙ та працівники відділу культури, молоді та спорту Великогаївської сільської ради.

На завершення, голова громади подякував усім за гарно проведений день та побажав бути завжди енергійними, вільними, креативними та пікреслив, що молодь – це майбутнє Великогаївської громади та України! Адже, саме молодь рухає цей світ вперед та стає рушійною силою усіх змін. А завдання нас, усіх дорослих,  – допомогти їм втілити їхні мрії та ідеї у реальність.

Голова Великогаївської територіальної громади Олег КОХМАН висловлює щиру подяку сімї Березовських за допомогу в організації заходу та солодкі гостинці для молоді; відділу культури, молоді та спорту за організацію та проведення свята.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь