A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Відбулося засідання круглого столу

Дата: 16.07.2021 12:58
Кількість переглядів: 765

Фото без опису

15 липня 2021 року у залі засідань Великогаївської сільської ради відбулося засідання круглого столу «Запобігання та протидія домашньому насильству та насильству за ознакою статі, надання допомоги постраждалим в об’єднаних територіальних громадах»  в рамках проекту «Спільними зусиллями влади та громади проти насильства» . Проект  спрямований  на виконання зобов’язань України в межах «Парнерства Біарріц», впроваджується за підтримки Pact Ukraine та Уряду Канади .

        У роботі круглого столу взяли участь: голова Великогаївської територіальної громади Олег Кохман, директорка з розвитку проекту ТМЖК "Відродження нації" Оксана Шлюсар,  засновниця проекту ТМЖК "Відродження нації" Оксана Вандяк, начальник управління соціальної роботи, сімейної та гендерної політики, протидії торгівлі людьми  Департаменту соціального захисту населення Тернопільської обласної державної адміністрації Володимир Росоловський, начальник  служби у справах дітей Тернопільської обласної державної адміністрації Ростислав Дрозд ,т.в.о. начальника Служби у справах дітей Великогаївської сільської ради Марія Мікула, директор Центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Великогаївської сільської ради Василь Когут, фахівець соціальної роботи Центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Великогаївської сільської ради Маряна Бошкевич, діловод відділу соціального захисту населення Оксана Дзядик та страрости сіл.

Протягом січня 2018 –грудня 2020 року проект ТМЖК "Відродження нації" провів моніторинг  9 громад Тернопільської області з метою аналізу поширеності домашнього насильства та насильства за ознакою статі в пілотних об’єднаних територіальних громадах, для оцінки спроможності органів місцевого самоврядування щодо забезпечення системної роботи у напрямку, з’ясування проблемних питань, пов’язаних із реалізацією політики у даній сфері, підготовки рекомендацій щодо вдосконалення цієї політики.

      За результатами моніторингу Великогаївська територіальна громада отримала найвищий бал – 6 . Висновок : У цілому громада спроможна забезпечити якісну роботу із запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі, але деякі аспекти діяльності потребують покращення.

        Спеціалісти  Великогаївської громади, до повноважень яких належить реалізація державної політики щодо протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі , які брали участь у трьохденному онлайн-тренінгу на тему «Запобігання та протидія домашньому насильству та насильству за ознакою статі, надання допомоги постраждалим в об’єднаних територіальних громадах» отримали Сертифікати про проходження навчання.

     Голова Великогаївської територіальної громади Олег Кохман та голова правління ТМЖК«Відродження нації» Галина Кравець підписали Договір про співпрацю, який передбачає впровадження та ефективну реалізацію 

державної політики у сфері протидії домашньому насильству та насильству за

 ознакою статі у Великогаївській територіальній громаді.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь