A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Учасники організованої злочинної групи, яка займалась виготовленням фальсифікованих алкогольних напоїв, постануть перед судом.

Дата: 05.07.2021 08:44
Кількість переглядів: 176

Слідчими Головного управління Державної фіскальної служби у Тернопільській області під процесуальним керівництвом Тернопільської обласної прокуратури завершено розслідування кримінального провадження стосовно організованої злочинної групи, яка займались виготовленням та реалізацією фальсифікованих алкогольних напоїв з використанням підроблених марок акцизного податку.

 

Фальсифікат під виглядом горілки та коньяку різних марок розливався у скляну тару із використанням підроблених марок акцизного податку та реалізовувався фізичним особам на території Тернопільської та ряду інших областей.

 

Всього у членів організованої групи вилучено близько 2 тисяч літрів спирту, більше 1,2 тис. пляшок незаконно виготовлених алкогольних напоїв, близько тисячі підроблених марок акцизного податку, а також значну кількість порожньої тари, корків та етикеток, обладнання для незаконного виготовлення алкогольних напоїв. На вказані товарно-матеріальні цінності накладено арешт.

 

За результатами досудового розслідування трьом особам повідомлено про підозру у незаконному виготовленні алкогольних напоїв, зберіганні з метою збуту, транспортуванні з цією метою та збуті незаконно виготовлених алкогольних напоїв, вчиненими у складі організованої групи. Організатору, крім цього, повідомлено про підозру у придбанні, зберіганні та використанні при продажу незаконно виготовлених підакцизних товарів підроблених марок акцизного податку.

 

Кримінальне провадження направлено до суду з обвинувальним актом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь