A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Зустріч із жителями села Козівка

Дата: 02.07.2021 16:10
Кількість переглядів: 732

Фото без опису

01 липня  2021 року в Будинку культури села Козівка Великогаївської територіальної громади відбулася зустріч сільського голови Олега КОХМАНА, заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Галини КРАВЧИНЮК з активними жителями населеного пункту Козівського старостинського округу.

Голова громади довів до відома присутніх інформацію про те, що відповідно до  поданої заяви та прийнятого рішення сесії Великогаївської сільської ради від 25 червня 2021 року, складено повноваження старости Козівського старостинського округу Тарасом ДІДИКОМ.

Згідно діючого законодавства староста призначається на посаду рішенням Великогаївської сільської ради за поданням пропозиції  сільського голови, оскільки зміни до законодавства щодо проведення громадських слухань при  виборі старости  ще  не набрали чинності. Однак, для призначення посадової особи органу місцевого самоврядування на посаду старости є важлива думка жителів села, а тому сьогодні є необхідність обговорити пропозиції від жителів щодо кандидатури на посаду старости.

Під час обговорення зголосилася 8 осіб, які виявили бажання спробувати себе на посаді старости старостинського округу, відповідно, головою запропоновано провести конкурс на посаду старости та всі бажаючі запрошені на зустріч з керівниками структурних  підрозділів та депутатським корпусом у вівторок в сільську раду.

До призначення старости на посаду рішенням сесії обов'язки буде виконувати  СТАСІЙ Ганна Михайлівна.

Крім того, з присутніми було обговорено робочі питання щодо  благоустрою  населеного пункту та прибудинкових територій,  вивезення твердих побутових відходів, встановлення лавок на зупинках, ремонту доріг, ремонту Криївки тощо.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь