A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

«Фестиваль позитивних емоцій» - 2021

Дата: 17.06.2021 08:53
Кількість переглядів: 1051

Фото без опису

  16 червня 2021 року на футбольному майданчику Грабовецької школи відбулося свято для випускників 2021 року «Фестиваль позитивних емоцій», який підготували відділ освіти виконавчого комітету Великогаївської сільської ради спільно із молодіжною радою та ГО «Поштовх вперед».

   Голова Великогаївської сільської ради ТГ Олег Кохман привітав випускників із завершенням навчання та висловив сподівання, що кожен із них вибере правильний шлях у житті. Також  голова наголосив на важливості подальшого навчання, адже лише здобувши освіту можна розвиватися і з часом повернутися у Великогаївську територіальну громаду уже у якості спеціалістів своєї справи та працею прославляти свої села та громаду в цілому. Окремо Олег Андрійович виділив організаторів заходу, які чудово підготувалися, аби подарувати дітям свято: відділ освіти виконавчого комітету Великогаївської сільської ради, молодіжна рада, ГО «Поштовх вперед» зробили все від них належне аби цей день фестивалю пройшов незабутньо для випускників.

  Начальник відділу освіти виконавчого комітету Великогаївської сільської ради Ігор Глива у своєму вітальному слові привітав випускників та також висловив подяку усім хто долучився до організації цьогорічного фестивалю.

   Запальні ведучі свята розважали молодь та вчителів різного роду конкурсами, руханками та забавами. Кожен випускник отримав масу задоволення від проведеного часу разом із друзями випускниками із усіх шкіл Великогаївської громади та сподіваємося запам’ятав цей день «Фестивалю позитивних емоцій» на усе життя.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь