A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Футбольний та баскетбольний турніри «Пишаюсь тобою!» між командами соціально-спортивних шкіл Фонду Реал Мадрид Тернопільщини та Хмельниччини

Дата: 09.06.2021 10:41
Кількість переглядів: 862

   

 

Ще один незабутній день для дітей соціально-спортивної школи «Реал Мадрид»( Тернопільської та Хмельницької областей), організували благодійний фонд «Епіцентр дітям», фундація соціально-спортивна школа «Реал Мадрид» та господар свята Великогаївська територіальна громада. 7 червня 2021 року на стадіоні та у приміщенні школи села Великі Гаї відбулося грандіозне дійство, футбольний та баскетбольний турніри «Пишаюсь тобою!» між командами соціально-спортивних шкіл Фонду Реал Мадрид Тернопільщини та Хмельниччини участь у якому взяло близько 190 діток. Як годиться для таких подій було безліч руханок, спортивні змагання, дружні поєдинки та багато сюрпризів. Насамперед, наш незвичайний матч із зірками покликаний нагадати, наскільки важливо пишатися дітьми, підтримувати їх та вірити, що все у них вийде. Саме ці цінності плекає у своїй роботі соціально-спортивна школа Фонду Реал Мадрид, яка опікується дітьми із соціально незахищених верств населення. Це міжнародний проект, який діє майже у 80 країнах світу. Завдяки зусиллям громадської організації "Епіцентр дітям" у 2018 році в Тернополі відкрилася перша школа Фонду в Україні. У 2019 році відкрились школи на Хмельниччені та в Ірпені, а в 2020 році проект успішно запрацював у Києві. Епіцентр дітям продовжує активно розвивати соціально-спортивні школи Фонду Реал Мадрид і на сьогодні вони працюють у семи локаціях і налічують майже 800 вихованців.

  Уже із самого ранку до стадіону почали з’їжджатися автобуси із малечею, що моментально заполонила територію спортивної споруди, яка наповнилася радістю, веселощами, щирими позитивними емоціями. Опісля першого імпровізованого турніру відбулася урочиста церемонія відкриття турніру за участі почесних гостей, танцювальних колективів, зірок спорту. Зокрема радо вітали діток:  віце-президент громадської організації “Епіцентр дітям” Тарас Герега, голова Тернопільської обласної ради  Михайло Головко, 2 разовий переможець NBA у складі Los Angeles Lakers Станіслав Медведенко, голова Великогаївської сільської ради Олег Кохман, президент громадської організації Епіцентр дітям  Ярослав Нестерович, почесний консул Угорщини в Тернополі Тетяна Чубак.

   В перервах між поєдинками розважали малечу: колектив барабанщиць  Мажоретки, танцювальні колективи Флейм(керівник Надія Собчук), Едельвейс (керівник Анастасія Джафарова), Cheer Royal family(керівник Оксана Федорків), DANCE MAFIА.

 Внічию 0 – 0 завершився футбольний матч між вихованцями соціально-спортивної школи «Реал Мадрид» та зірковою командою ноуменів «Вставай сонце».

Голова Великогаївської сільської ради ТГ Олег Кохман висловлює щиру подяку усім організаторам турніру за чудовий захід, волонтерам Тернопільського крайового коша Українського козацтва у Тернополі керівник Володимир Мосейко за харчування дітей та сподівається, що такий турнір надасть малечі поштовх для занять спортом та веденню здорового способу життя.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь