A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

ІV Веломарафон «Дружня громада – 2021»

Дата: 08.06.2021 15:11
Кількість переглядів: 890

 Фото без опису

  Вже традиційно шляхами Великогаївської територіальної громади проходить веломарафон «Дружня громада», цього разу маршрут пролягав до Козацької могили біля якої росте дуб, що на території Товстолузького старостинського округу. 6 червня 2021 року із 15 сіл нашої громади вирушили велосипедисти різного віку та статі аби провести весело час, зайнятися спортом та познайомитися з цікавими людьми і місцями громади.

   У супроводі поліції, карети швидкої допомоги та автомобіля технічної підтримки КП «Громада-сервіс» колона вирушила з села Великі Гаї до села Товстолуг, де на алеї каштанів відбулася зустріч майже усіх велосипедистів, які послухали коротку історію про село Товтолуг від громадського діяча, колишнього голови Тернопільської обласної ради, директора місцевої школи Михайла Миколенка. Послухавши та перепочивши декілька хвилин колона вирушила до Козацької Могили, де зустрілися усі учасники веломарафону, яких налічувалося 120 велосипедистів.

   На місці зустрічі почалися руханки, забави, ігри та різного роду веселощі, смачні частування, хвилинка історії та найзапекліші бої у перетягуванні канату які переростали від перетягування один на один до двадцять на двадцять.

Завершився захід спільною молитвою, яку очолив парох села Товстолуг о. Василь біля каплички, яку до речі  було відремонтовано саме до цієї події, силами місцевого фермерського господарства «Агрон», керівники Юрій та Наталія Березовські. Опісля усі учасники успішно повернулися по домівках.

Голова Великогаївської сільської ради ТГ Олег Кохман висловлює щиру подяку відділу культури, молоді та спорту, молодіжній раді Великогаївської сільської ради, старостам, депутатам, КП «Громада-сервіс» за організацію та проведення веломарафону, поліції та медичним працівникам за супровід учасників, Михайлу Миколенку за чудові екскурси у історію для учасників, Юрію Решетусі за неочікуваний подарунок учасникам, Юрію та Наталії Березовським за облагородження урочища «Козацький Дуб».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь