A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Урочисте відкриття після ремонту приміщення комунального закладу «Клуб села Грабовець»

Дата: 03.06.2021 15:50
Кількість переглядів: 1013

   Фото без опису

   1 червня 2021 року до комунального закладу «Клуб села Грабовець завітали керівництво нашої громади, духовенство, місцеві підприємці, жителі громади на урочисте відкриття оновленого, зі середини, комунального закладу «Клуб села Грабовець»

Насправді це дуже важлива подія і цьому передувала клопітка праця усіх небайдужих людей. Завершився внутрішній поточний ремонт приміщення комунального закладу «Клуб села Грабовець», який становить собою: ремонт сцени, приміщення глядацької зали та гардеробної, встановлено нове опалення, виконано електромонтажні роботи, відремонтовано підлогу та стелю.

Внутрішній вигляд закладу культури тепер вражає: теплий та затишний, з заміненими вікнами та вхідними дверима, яскраво освітлений та просторий, теплі відтінки на стінах та сцені приковують до себе всю увагу.

За доброю традицією, уся хороша справа розпочинається з молитви. Тож всечесний отець Михайло благословив роботу закладу та окропив стіни відремонтованого закладу культури.

З вітальним словом до присутніх звернулися: головний ініціатор реконструкції голова Великогаївської територіальної громади Кохман Олег Андрійович, який висловив подяки усім причетним до ремонту: депутатам Великогаївської сільської ради, підприємцям – за виділені кошти на ремонт та підрядникам і небайдужим жителям – за проведені роботи, староста сіл Грабовець та Білоскірка Микола Дорош і начальник відділу культури, молоді та спорту Степан Гуля, які також висловили подяку за ремонт адже це дасть поштовх для ще більшого розвитку культури у старостинському окрузі та у громаді в цілому.

   Вартість виконаних робіт становить 395 тисяч гривень, з яких частка співфінансування згідно рішення Великогаївської сільської ради восьмого скликання від 22 грудня 2020 року № 22 становить 195 тисяч гривень та за кошти меценатів: Скочеляса Василя Орестовича – 100 тисяч гривень і Баворовського Антона Антоновича – 100 тисяч гривень.   

   Підсумувала захід заступник голови Великогаївської сільської ради Галина Кравчинюк, яка подякувала усім причетним до ремонту, а також висловила подяку завідуючій клубом Ользі Деревяній, керівнику гуртка Анастасії Джафаровій, танцювальним колективам «Карамельки», «Сонечко», «Дзвіночки» та «Едельвейс», Тетяні Мудрій, Яні Курій, Юлії Валяс за прекрасний концерт та море позитивних емоцій.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь