A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Щиро вітаємо Вас із світлим та прекрасним святом – Міжнародним днем захисту дітей!!!

Дата: 01.06.2021 11:42
Кількість переглядів: 870

Фото без опису

Щороку 1 червня ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги. Дитинство – найпрекрасніша мить нашого життя.

Дорогі друзі! Нехай завжди Вас оточують щастя, усмішки та щира радість. Нехай Ваші родини будуть міцними, люблячими і надійними. Зичу Вам, хлопчики й дівчатка, міцного здоров'я, ласкавої долі, радісного та щасливого дитинства, а це чудова пора сподівань на прекрасне життя та здійснення мрій!

Хочеться побажати, щоб кожна дитина була оточеною турботою батьків. Нехай небо над головою завжди буде мирним, а кожен новий день — добрим і цікавим. Нехай дітям завжди сонце світить яскраво, життя дарує приємні подарунки, а вночі на чистому небі будуть сяяти мільйони красивих зірок.

Батькам бажаю терпіння, доброти і ніжності. Не забувайте, що саме Ви відповідаєте за щасливе і безпечне дитинство дітлахів! Зігріваючи теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднуємо зусилля заради майбутнього – ми виховуємо достойних українців, які неодмінно стануть гордістю держави. Діти – наше майбутнє, а значить – майбутнє Великогаївської територіальної громади і всієї України. Саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля. Упевнений, що наша наполеглива праця дасть хороший результат — ми виховаємо достойних українців, патріотів своєї держави, які примножать наші здобутки й прославлятимуть Україну у віках. Нехай наші діти якомога довше залишаються дітьми. Безтурботними, веселими, радісними, адже усмішки дітей — це найкраще, що може радувати погляд. В них стільки щирості і довіри.

Шановні батьки, бабусі й дідусі, педагоги, медики, працівники культури та соціальної сфери, саме від вас залежить, яким буде дитинство наших дітей, ким вони виростуть і яке місце посядуть у дорослому житті. Оточімо усіх діточок любов’ю і турботою, зігріємо теплом своїх сердець, наповнимо їх життя радістю і впевненістю у собі.

Діти — це наш сенс життя і наше щастя, найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє!!!

З повагою, голова

Великогаївської сільської ради                                                                                   Олег Кохман


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь