A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Дорогі учні, випускники, шановні учителі та батьки!

Дата: 31.05.2021 16:09
Кількість переглядів: 1146

Фото без опису

29 травня 2021 року у всіх закладах освіти Великогаївської громади пролунав останній дзвінок. Голова Великогаївської сільської ради ТГ Олег Кохман радо відвідав свято останнього дзвоника у школах сіл Великі Гаї та Товстолуг, де мав можливість особисто привітати випускників, серед  яких три найкращі учні отримають Золоту медаль: Гладка Уляна Василівна (НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.- ДНЗ с.Великі Гаї»), Жаловська Ілона Юріївна (НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.- ДНЗ с.Великі Гаї»), Гоцко Юлія Олегівна (ЗЗСО І-ІІІ ст. – ЗДО с. Товстолуг).

 Щиро вітаю Вас із успішним закінченням навчального року, який кожному подарував нові знання, враження, звершення і плани на майбутнє! Цю мить з нетерпінням чекають і діти, й дорослі. Бажаю всім добре відпочити під час літніх канікул, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу навчального процесу.  

Висловлюю безмежну подяку усім освітянам за щоденну самовіддану натхненну працю, невтомний творчий пошук, віру в здібності й таланти своїх вихованців, за любов, турботу і знання, які Ви віддавали своїм учням. Ви вклали в їх виховання душу і серце!

Дорогі випускники! Для Вас свято закінчення навчального року означає, що дитинство закінчилося і Ви стали дорослими людьми. Тепер щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення. Ви залишаєте стіни рідної школи та впевнено йдете далі у життя. Хай воно буде щасливим, сповненим гарними подіями і здобутками.. Перед вами розкриються нові можливості і перспективи, нові вершини та досягнення. Вірте у свої сили, ніколи не сумнівайтеся у собі, йдіть впевнено життєвою дорогою, побудуєте  успішну долю, будете гідними творцями свого життя і завжди досягайте поставленої мети!

Шановні батьки! Велика подяка Вам за батьківську турботу, виховання чудових діток, підтримку в нелегкому процесі здобуття знань. Ви пройшли цей навчальний рік разом із дітьми та учителями, раділи успіхам, переймалися невдачами. зичу, щоб діти обов’язково виправдали їхні батьківські надії та стали гідним продовженням свого роду.

Бажаю всім гарного літнього відпочинку, вдалого вступу, міцного здоров`я та особистого щастя, здійснення усіх мрій і нових перемог!

Реалізуєте власні здібності, таланти, Адже ви – майбутнє нашої країни, люди, від яких залежить, якою в майбутньому стане Україна.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь