A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Перша спартакіада "Краще спортивне село Тернопільського району у 2021 році"

Дата: 24.05.2021 11:08
Кількість переглядів: 1976

Фото без опису

 23 травня 2021 року у місті Скалат відбулася фінальна частина районної спартакіади, в якій приймали участь спортсмени села Великі Гаї Великогаївської територіальної громади. Дані змагання проводяться заради популяризації фізичної культури і спорту у Тернопільському районі та за ініціативи ФСТ «Колос».

   В програму спартакіади входили: міні-футбол або волейбол(за вибором), перетягування канату, гирьовий спорт, шахи, шашки, настільний теніс, легка атлетика. Наші волейболісти подолавши зональні змагання потрапили у фінальну частину де на жаль не змогли дотягнути до п’єдесталу і задовільнилися підсумковим п’ятим місцем у складі команди виступали: Ізбянський Дмитро, Ізб’янський Сергій, Ізб’янський Олександр, Яцишин Тарас, Поглод Віталій, Кость Андрій, Мацьків Максим. Не кращим чином виступили і канат оборці, які у складі Караби Віталія, Мозіля Володимира, Кохмана Олега, Яцишина Тараса, Дідика Тараса вибороли місце з 4 по 6. Першим вдалим результатом можна вважати 2 місце Віталія Караби у гирьовому спорті де атлет підняв сумарно гирі 87 разів. Аналогічне 2 місце у змаганнях із шашок виборола Таня Хемій а ось представник шахів Охотницький Віталій показав доволі посередній, як для нього, 7 результат. У змаганнях з настільного тенісу не було рівних Ізб’янському Сергію який у блискучому стилі переміг усіх суперників. На останок у змаганнях із легкої атлетики 2 місце на дистанції 60 метрів серед чоловіків 40+ виборов Ізб’янський Дмитро, а перемогу на 100 метрах здобув Яцишин Тарас.

   У загальнокомандному заліку команда села Великі Гаї зайняла 2 почесне місце, пропустивши вперед лише спортсменів із селища Великі Бірки, з чим їх і вітаємо.

  Голова Великогаївської територіальної громади Олег Кохман висловлює щиру подяку усім спортсменам за участь у спартакіаді та презентацію рідного села, начальнику відділу культури, молоді та спорту Великогаївської сільської ради ТГ Степану Гулі за організацію поїздки у місто Скалат та формування команди села Великі Гаї до спартакіади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь