A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

2 тур чемпіонату Тернопільського району з футболу

Дата: 26.04.2021 13:41
Кількість переглядів: 1889

Фото без опису

У другому турі чемпіонату Тернопільського району з футболу ще у трьох селах Великогаївської громади відбулися відкриття футбольного сезону це -  с. Великі Гаї, с. Грабовець та с. Баворів.

  В першому матчі сезону на рідному стадіоні команда с. Великі Гаї не отримала гідного спротиву від суперників із с. Соборне і легко святкувала перемогу з рахунком 4-1!, а ось інший представник регіональної ліги с. Товстолуг поступаючись по ходу гри та ще й граючи в меншості зумів таки вирвати нічию закінчивши гру з результатом 1-1 проти ФК «Сокіл» смт. Велика Березовиця.

  У територіальній лізі виступають одразу три колективи Великогаївської територіальної громади які показали зовсім різні результати. Відкриття сезону у с. Грабовець виявилося невдалим адже команда поступилася гостям із ФК «Фаворит» с. Забойки 0-1!,  а ось для ФК «Козівка» рідні стіни допомогли здобути перемогу над ФК «Олімп» с. Настасів з рахунком 4-2!,  ФК «Баворів» розійшовся миром 1-1! з ФК «Колос» с. Домаморич, також унічию свій матч зіграла ФК "Прошова-Скоморохи" на виїзді із ФК "Нива" с. Довжанка1-1!

  Підсумовуючи звітний тур чемпіонату Тернопільського району з футболу можна зробити висновок, що усі команди Великогаївської громади мають у своєму розпорядженні гравців, які можуть гідно виступати на даному турнірі і здобувати перемоги, тому в майбутньому бажаємо  командам і гравцям  показувати ще змістовніший футбол та здобувати впевненні перемоги на славу собі та своїм селам і звичайно Великогаївській територіальній громаді.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь