A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Команди Великогаївської громади стартували у чемпіонаті Тернопільського району з футболу

Дата: 19.04.2021 12:16
Кількість переглядів: 1571

Фото без опису

18 квітня 2021 року розпочався чемпіонат Тернопільського району з футболу 2021 року, на старт вийшло 6 команд, які представляють Великогаївську територіальну громаду: с. Товстогуг-Застінка, с. Великі Гаї, с. Баворів, с. Грабовець, с. Козівка та с. Прошова-Скоморохи. Старт сезону затьмарила сумна звістка, адже 14 квітня зупинилося серце палкого футбольного гравця та вболівальника старости Скоморохівського старостинського округу Івана Петровича Сампари, світлу пам'ять якого вшанували на кожному стадіоні Великогаївської територіальної громади.

   З першого туру, волею календаря, зійшлися у очному протистоянні відразу дві пари учасників із нашої громади ФК «Товстолуг-Застінка» – ФК «Великі Гаї» провели наднапружений матч із безліччю гольових моментів та емоцій, шальки терезів неодноразово могли схилитися як в одну так і в іншу сторону. Більш фартовими в цій ситуації вийшли гравці ФК «Товстолуг-Застінка», які і святкували перемогу з рахунком 2-1!!

  В іншому матчі «Великогаївської громади» зустрічалися ФК «Козівка» - ФК «Грабовець», команди також продемонстрували досить змістовний футбол та  перемогу святкували гості  ФК «Грабовець» з рахунком 0-2!!

  Інші учасники нашої громади провели кардинально різні матчі ФК «Баворів» впевнено переміг ФК «Настасів» 5 – 0, а ФК «Прошова-Скоморохи» поступився гостям із ФК «Фаворит» с. Забойки з рахунком 1 – 8!!!

  Голова Великогаївської територіальної громади Олег Кохман висловлює щиру подяку усім жителям громади які долучилися до організації та проведення 1 туру чемпіонату Тернопільського району з футболу, а також гравцям які представляли Великогаївську громаду у даному турнірі та бажає в майбутньому здобувати лише перемоги і показати достойний результат за підсумками сезону.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь