A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Великогаївською сільською радою та Тернопільським національним педагогічним університетом імені Володимира Гнатюка підписано договір про співпрацю

Дата: 14.04.2021 15:28
Кількість переглядів: 1380

Фото без опису

14 квітня 2021 року у залі засідань Великогаївської сільської ради підписано договір про співпрацю між  Великогаївською сільською радою та Тернопільським національним педагогічним університетом імені Володимира Гнатюка.

   Під час підписання договору голова Великогаївської сільської ради Олег Кохман та ректор ТНПУ ім. В. Гнатюка Богдан Буяк окреслили основні напрямки співпраці, а саме спільне та узгоджене співробітництво у формі підготовки та реалізації спільних заходів, проєктів і програм підвищення кваліфікації з метою здійснення професійної підготовки педагогічних фахівців та проходження навчальних, виробничих та переддипломних практик на базі закладів освіти Великогаївської ТГ.

  З метою конструктивного вирішення взаємних питань робочі групи у складі: проректора ТНПУ ім. В. Гнатюка  Ігоря Гевко, заступника сільського голови Галини Кравчинюк, начальника відділу освіти Великогаївської сільської ради Ігоря Гливи, заступника начальника відділу освіти Тетяни Лазути, головного спеціаліста відділу культури, молоді та спорту Великогаївської сільської ради Оксани Римар домовились про реалізацію спільних проєктів щодо навчання в ТНПУ осіб, що направляються  за кошти територіальної громади, при наявності фінансування, проведення в школах, дитсадках, виробничих та інших підприємствах педагогічних та виробничих практик, профорієнтаційних, виховних, культурно-освітніх заходів, залучення досвідчених й визнаних висококваліфікованих працівників громади до проведення в ТНПУ семінарів, науково-практичних конференцій, академічних занять, практикумів, тренінгів.

   Великогаївська територіальна громада створює необхідні умови для проведення практик на базі установ громади з узгодженням відповідних процедур, за необхідності залучає до методичного керівництва практиками своїх кращих працівників, а Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка зобов’язується надавати  освітні послуги з підготовки кваліфікованих фахівців для потреб громади з ліцензованих спеціальностей та акредитованих освітніх програм.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь