A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

На Тернопільщині місцеві бюджети отримали майже 1,2 млрд гривень

Дата: 06.04.2021 14:21
Кількість переглядів: 275

Впродовж трьох місяців цього року до місцевих бюджетів Тернопілля платники податків перерахували 1 млрд 174,2 млн грн платежів. Про це повідомив начальник Головного управління ДПС у Тернопільській області Михайло Яцина. «Порівняно з січнем-березнем минулого року сплата зросла на 151,7 млн грн або на 14,8 відсотка, а індикативні показники виконано на 105,4 відсотка. Відтак додаткові надходження склали 59,7 млн гривень», – деталізував очільник податкового відомства краю.

Серед платежів, яких для ОТГ надійшло найбільше, – податок на доходи фізичних осіб, єдиний податок, плата за землю, податок на нерухоме майно.

«Так, цьогоріч у першому кварталі з офіційних доходів жителів місцеві бюджети отримали 781 млн грн податку на доходи з фізичних осіб, що на 113,8 млн грн більше, ніж минулого року. А це – належне фінансування соціальних програм, забезпечення соціально-культурної сфери тощо», – розповів головний податківець Тернопільщини.

Він також інформував, що представники малого бізнесу перерахували 199,9 млн грн єдиного податку, а це на 12,3 млн грн більше порівняно з відповідним минулорічним періодом. Плати за землю надійшло 90 млн грн, а це плюс 7,4 млн грн до січня-березня 2020 року. Надходження від податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, склали 24 млн грн, а отже, приріст до першого кварталу минулого року склав 3,6 млн гривень.

Лише впродовж березня 2021 року платники податків спрямували до місцевих скарбниць 386,5 млн гривень. Порівняно з трьома місяцями минулого року надходження зросли на 69,7 млн грн або плюс 21,6 відсотка.

 

Сектор інформаційної взаємодії

Головного управління ДПС у Тернопільській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь