A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Зустріч із представниками футбольних команд, щодо участі у чемпіонаті Тернопільського району з футболу сезону 2021 року

Дата: 31.03.2021 11:27
Кількість переглядів: 1612

Фото без опису

30 березня 2021 року у залі засідань Великогаївської сільської ради ТГ під керівництвом голови Великогаївської територіальної громади Олега Кохмана, за участі голови асоціації футболу Тернопільського району Дмитра Андрієшина та начальника відділу культури, молоді та спорту Великогаївської сільської ради Степана Гулі та старостів старостинських округів громади відбулася організаційна нарада, щодо участі футбольних команд Великогаївської територіальної громади у змаганнях сезону 2021 року.

  Голова громади Олег Кохман привітав усіх присутніх з початком роботи по проведенню чемпіонату району з футболу висловив свою думку стосовно популяризації футболу у громаді та залучення якомога більше жителів сіл громади до активної участі у спортивному, зокрема футбольному, житті району та Великогаївської територіальної громади.

  Голова асоціації футболу Тернопільського району Дмитро Андрієшин, в свою чергу, акцентував увагу присутніх на принципі роботи асоціації та розподілу команд по лігах. Розповів про основні нововведення у регламент чемпіонату: відео зйомка (по можливостях), робота по облагородженню та підтриманню в належному стані  стадіонів, обов’язкове страхування учасників та інше.

  Начальник відділу культури, молоді та спорту Великогаївської сільської ради Степан Гуля доповів представникам команд про використання коштів командами громади з бюджету сільської ради, озвучив вимоги до команд по організації матчів та отримання коштів і висловив сподівання на кращий виступ команд у цьому сезоні ніж у попередньому.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь