A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Нарада соціальних робітників

Дата: 26.03.2021 08:29
Кількість переглядів: 1422

Фото без опису

25 березня 2021 року у залі засідань Великогаївської сільської ради відбулася нарада соціальних робітників Великогаївської та Підгороднянської територіальних громад, на якій розглянуто низку організаційних питань.

На цей захід завітав Великогаївський сільський голова Олег Кохман, який побажав присутнім плідної співпраці та висловив сподівання щодо хороших її результатів. Він наголосив, що важливим критерієм роботи соціального робітника буде вдячність підопічних за турботу і надану допомогу, яку вони висловлюватимуть на адресу територіальної громади. Голова також поцікавився умовами роботи соцпрацівників та дав відповіді на поставлені ними запитання.

Свої міркування щодо  спільної діяльності висловила заступник сільського голови Галина Кравчинюк. Позитивом такої співпраці є те, що спільні зусилля нададуть можливості перейняти кращий досвід роботи, який у свою чергу покращить якість надання соціальних послуг.

Директор Центру соціального обслуговування Василь Когут ознайомив соціальних робітників з окремими нормативними документами, які стосуються організації надання соціальних послуг догляду в дома та з відповідними наказами директора Центру.

Фахівці із соціальної роботи Маряна Бошкевич та Оксана Деревяна надали консультації щодо порядку заповнення нових форм документів для надання соціальних послуг догляду вдома.

На завершення наради присутнім продемонстрували рекламний ролик діяльності Центру соціального обслуговування що був приурочений Дню працівників соціальної сфери.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь