A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

На Тернопільщині платники отримали майже 6000 електронних ключів цифрового підпису

Дата: 25.03.2021 15:00
Кількість переглядів: 237

Адаптація до обмежень, продиктованих пандемією, спонукала усіх нас перевести своє спілкування, ділове життя в Інтернет-площину. Відтак, електронні сервіси – невід’ємна складова нашого сьогодення. До того ж в онлайн форматі можна отримати ряд послуг, економлячи на власному часі та мінімізуючи негативний вплив довкілля на своє здоров’я та здоров’я рідних. Зручність та комфорт дистанційного спілкування забезпечує наявність особистого електронного цифрового підпису, і це добре розуміють наші краяни.

Адже  упродовж січня-лютого цього року вони отримали 5708 сертифікатів електронного цифрового підпису, звернувшись до фахівців сектора реєстрації користувачів управління (центру) сертифікації ключів ІДД ДПС України, що діє в Центрі обслуговування платників Тернопільської ДПІ Головного управління ДПС у Тернопільській області.  Дану послугу безкоштовно можуть отримати як юридичні особи, приватні підприємці, так і громадяни.

Загалом з початку цього року фахівці структурних підрозділів ГУ ДПС у Тернопільській області надали 14 977 адміністративних послуг. При цьому підрозділ електронних сервісів забезпечив 11 207 таких послуг. Найчастіше відвідувачі зверталися, аби тримати  картку платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків. Її отримали 6147 фізичних осіб.  Видачею відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків скористалися 3933 наших краяни. Також значну кількість послуг було надано із надання витягу з реєстру платників єдиного податку та реєстрації книг обліку розрахункових операцій, а це 1234 та 825 відповідно.

 

Відділ пресслужби

Головного управління ДПС у Тернопільській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь