A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великогаївська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

ІІ Турнір з міні-футболу пам’яті Івана Білоуса

Дата: 22.03.2021 13:04
Кількість переглядів: 1452

 

21 березня 2021 року на майданчиках зі штучним покриттям сіл Великі Гаї, Товстолуг та Баворів відбувся ІІ традиційний турнір з міні-футболу памяті  Івана Білоуса. Цього року участь у змаганнях прийняли 13 команд поділених на три групи:

     Група А: с. Великі Гаї, Грабовець-юніор, с. Дичків, Динамо-Красівка, Друзі Великі Бірки.

     Група В: с. Товстолуг, с. Застінка, Ветеран Березовицька ТГ,с. Козівка.

     Група С: с. Заставє, с. Скоморохи, Ветеран Великогаївська ТГ, Друзі Івана Білоуса.

 З перших матчів на площадках розпочалася безкомпромісна та запекла боротьба за вихід у фінальну  частину, яка мала відбутися у с. Великі Гаї і з кожної групи виходило по 2 кращі команди. За результатами підсумкових протоколів до півфіналу пробилися команди: Динамо-Красівка, Друзі Великі Бірки, Застінка, Ветеран Березовицька ТГ, Заставє та Друзі Івана Білоуса, а опісля матчів між собою у групу переможців потрапили: Динамо-Красівка, Друзі Великі Бірки та Друзі Івана Білоуса, які і розіграли у очних протистояннях призові місця. Більш переконливими у фіналі були гравці команди Друзі Івана Білоуса які і підняли над головою кубок переможців, друге місце зайняла команда Динамо-Красівка і третє Друзі Великі Бірки.

  Під час закриття турніру голова Великогаївської територіальної громади Олег Кохман пригадав про долю патріота Тернопільського футболу та хорошого друга Івана Білоуса, який до  останніх подихів у житті жив футболом і не дарма ми усі вшановуємо його цим дружнім турніром. Також Олег Андрійович разом із донькою Івана Білоуса Вікторією, рідним братом Івана Білоуса Богданом та старостами і депутатами сільської ради  привітали переможців та нагородили перехідним кубком, грамотами, медалями, цінними подарунками.

 Голова Великогаївської сільської ради ТГ Олег Кохман висловлює щиру подяку усім учасникам команд за участь у змаганнях, відділу культури, молоді та спорту Великогаївської  ТГ за організацію змагань та спонсорам «Карпатська джерельна» і  «ОПІЛЛЯ» за надані подарунки для кожної команди.

  На останок всі охочі відвідали могилу Івана Білоуса де помолилися за душу покійного та відділи шану його ділам, запалили лампадки, поклали вінок на могилу і пообіцяли кожного року, незважаючи ні на що вшановувати пам'ять Івана Білоуса традиційним турніром з міні-футболу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь